A kislanyom 8 holnapus most jo az elso ket fogunk, medig tart a fogzas alati etvagytalansag? . Eddig se volt nagyevo most plane katasztrofa az evesunk.
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 13:16
1/7 anonim válasza:
Eddig egy fogad se volt?
A babák nem szoktak éhen halni a fogzás miatt, ne aggódj.
2/7 anonim válasza:
Mi a feneert kell tobbes szamban irni? Neked is jon a fogad?
3/7 anonim válasza:
Neked is jön a fogad? :O
Meg tanulj már meg helyesen írni!
4/7 anonim válasza:
De jó, hogy mindenki beszólt a kérdezőnek, de válaszolni senki nem válaszolt!
Teljesen változó. Nagyköny szerint 3 éves korig zajlik le. Az én lányom első két foga onnantól hogy elkezdett nagyon nyűgös lenni és alig evett 2 hét alatt bújt ki. 7 hónapos volt ekkor. Most 8 és 1/2 hónapos a felső kettő már 3 hete készül kibújni, papír vékony az ínye már, megint nem eszik szinte semmit, szak cicizne. Ez sajnos ilyen.
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj de ez nekem morbid.
Fogunk? Nem foga?
Evèsünk? Nem "evèse"-mondjuk ez nem tul helytelen
Es apukatok mit szol a tobbesszamohoz????
6/7 A kérdező kommentje:
En ugy tudom ez az oldal nem helyesirasi teszt.Bocsanat ha mindenki nem olyan okos mind egyesek.
2016. máj. 7. 20:52
7/7 anonim válasza:
Ha kinőnek a fogai, akkor többet fog enni, de ne aggódj, ez így természetes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!