Miert nyugoskodik hat honapos babam egesz nap?
Nekem egyértelműen fogzás. Főleg, hogy rágás közben ideges lesz a játékra. Ez mindenképp fájdalmat jelent szerintem.
Fiam is csinálta. És ugyanezt csinálta akkor is amikor sebes volt a keze, de kocsit akart tolni. Fájt neki és idegesen ordított miatta. Ugyanígy a fogánál is amikor harapdált valamit, de fájt neki.
Én nem vettem észre nála íny változásokat, csupán azt, hogy egyszer csak egy csíkban látszott a fog az íny alatt..
Szintén a fogára tippelnék. Nálunk is vannak ilyen napok, pedig a kislányunk már egy éves, 6 foggal.
Megkérdeztem a gyermekorvost, ő is egyből a fogát nézte, és akkor még csak épp hogy meg volt dagadva az ínye, de ő érzi, fáj neki.
Sajnos vannak ilyen napok, lehet még a betegség is rátett egy lapáttal szegénynek. Próbáljátok ki a Dentinox gélt esetleg, nekünk sokat segített. Gyógyszertárakban kapható, vény nélkül. 4 hónapos kortól már lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!