Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Bevált termékek fogzásra?

Bevált termékek fogzásra?

Figyelt kérdés
Első fogacska bujik, hűtő ragoka van itthon.
2019. szept. 6. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Mennyi idős..

Nekem hamar fogzott a babám így csak később lett aktuális a fogkefe.

Azt rágta.

Koràn pedig a szilikon ujjra húzhazó fogkefe használt.

Anaftin baby is nekünk bevált. Nem lidokainos tehát korlátlan számban lehet kenni.

/ van aki erre, van aki arra a gélre esküszik/

Nagyon véges helyzetben kapott Nurofent.

13 hónaposan a szemfogai is kinn voltak már...szóval jó intenzív fogzásban volt részünk.

2019. szept. 6. 13:13
 2/7 A kérdező kommentje:
3,5 hónapos
2019. szept. 6. 13:24
 3/7 anonim válasza:
100%
dologél a hűtőből és anyuka karja
2019. szept. 6. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

Semmi. Max a türelem. Valójában ezek a szerek csak az anyuka megnyugtatására vannak, sz.art sem értnek. Dologel kb 2 perc, lidokainos(soha nem használtam a gyereken) alap 15 perc a hatóideje. Nurofen kb 1 ora és 6 oránként adhatod. Anaftin is max 30 perc, ráadasul irreálisan drága. Az összes.

Ami jo lehet talán, rágóka, textilpelenka sarka. 2.gyerekem épp fogzik, szóval nem a levegőbe beszelek, ő ia extraszenvedős fogzasnál.

2019. szept. 6. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dologel, ragoka, ami a szájába befer. De a legjobb az volt mikor az ujjammal dorzsoltem az inyet. Nem higiénikus, de neki jó volt úgy.
2019. szept. 6. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy a gáz, estére Nurofen, nappal rágóka, az én kezem, apa keze, tesók keze. 🤷🏼‍♀️
2019. szept. 6. 15:44
 7/7 Reni 28 ***** válasza:
Nekünk az Osa gél vált be
2019. szept. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!