Fogzasra kinek mi valt be?
Sziasztok.17 honapos a kisfiam es elindultak a rago fogai.
Hetek ota nem alszunk ejjel.1 mar attort,de tegnap nezte a doki neni,szerinte meg legalabb 2 jon rovid idon belul.
A nurofen es a flamborin nem segit.
Tud valaki valami "csodaszert" ami javitana a helyzetunkon?
Nagyon szenved szegenyem :(
Enyém is 16 hónapos, nekünk egyszerre jön a rágó és alul a szemfog, kegyetlen heteken vagyunk túl, rágónak egy kis része már áttört..
Vettem már chicco,dologel,OSA,dentinox kenőcsőt, használunk viburcol kúpot minden este, egy héten 2-3x adok neki este fájdalomcsillapítót felváltva nurofen/panadol/cataflam baby..
Hogy ezeket mért írom le?
Sajnos mert egyik se múlasztja el a fájdalmát, ezt túl kell élnünk mind 3-unknak, és nektek is..
Itasd sokat éjjel az hűsíti akkor az ínyét, és most lép érvénybe újra ami újszülöttkorba, ha alszik nappal aludj te is..
Kitartást nektek is !
Koszi mindkettotoknek.
Hat valahol tudom,hogy tul kell elni.3.gyerek,csak az elso kettovel olyan konnyen ment minden.nala pedig a dackorszak is tombol,igy a nappalok is remesek.az ejjeli alvashiany is ratesz,nappal igy meg kevesebbet alszik.ket lepest nem tudok nelkule megtenni,altalaban ordit valamiert.
Szoval most jol probara tesz a fiatalur.
Probalom nyugtatni magam,hogy azert erettsegi kornyeken mar biztosan ujra atalussza az ejszakakat,es nappal is tobb szabadidom lesz tole....😂csak hat az meg messze van.
Remeltem,hogy van valami csodaszer,amit heti 1x mondjuk adok,es akkor 1 ejszaka alszunk...de beleert a kezem a bilibe...
Kitartas nektek is.
Dolo gél és Dentinox vegyesen,cumi hideg víz alá tartása,szopizás...kb ennyi,ezeket váltogatjuk.
Ő fájdalomcsillapító cseppet nem kaphat,ha nagyon szenved,akkor viborcul kúp. De az homeós,nincs benne szerintem semmi hatóanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!