Mit használtok fogzásra?
Vény nélküli gyógyszereket/krémeket tudnátok mondani.
Dologél nekünk nem vált be.
Dentinox segített de csak 10 percig és csak napi 3x lehet. Elalvásnál kentem be az ínyét.
Dologél semmit se ért. Viburcol se.
Én Anaftyn baby-t vettem. Nem biztos,h jól írtam le a nevét,lehet,h Anaftin.
De talán 2x használtam,pedig tök jó masszírozós applikátora van. A fiam nem hagyta,h segítsek,inkább összeszorította a száját.
Jobb híján nekünk a hűthető rágóka,a babapiskóta vagy alma rágcsálás és a nem túl (de neki kellemes) hideg joghurt vált be. Mondjuk azt nem tudom,a te babád mennyi idős,szabad-e ilyeneket ennie már.
Ja,és amikor épp bújt vmelyik foga,akkor vízből is többet ivott. Gondolom az is hűsítette neki vmennyire.
Köszönöm a válaszokat!
A Nurofent kipróbálom. Csak az a baj, hogy azt nem lehet minden éjszaka adni, ha esetleg beválna.
Bedegél.. 1690Ft
Nincs napi mennyiség korlát. Cumira rá egy nagy pötty és elcumizik vele.. evés előtt, ha csak spontán nyűgös..a nap bármely szakaszában el van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!