Mit használtok fogzásra?
Kisfiamnak most jönnek a felső metszőfogai, nagyon szenved, nem tud aludni, félóránként ébred.
Dentinox gélt próbáltam, nem használ, Nurofent is adtam neki, de utána is csak 2 órát tudott aludni, tehát ez sem az igazi.
Javasolnátok valami bevált szert?
Szia, Chamomilla CH15 esténként 5 golyó, ezt adom a kislányomnak, ébredés nélkül alszik este fél 9-től reggel 8-ig, pedig 3 foga is jön most!
Szóval nála nagyon bevált, 100 golyó van egy fiolában, 595 ft.
Szia!Nekem 9hónapos csajszim már 8 foga van! most jön még kettő elmentem dokihoz mert már nagyon sirt és egy gyogyszertári üveges ecsetelőt adott ami elzsibbasztja kicsi ínyét nekünk tökéletesen bevált egyszer sem sír éjszaka h fáj a fogacskája :)
PRobáld ki én ezt ajánlom Üdv:Niki
Szia!
Az "esetenként" mit jelent? Ha látom rajta, hogy szenved? Napközben nem viseli rosszul, csak alváshoz adnék neki valamit. Elég, ha este egyszer kap?
Kedves második!
Ezt az ötletet is köszönöm, végső esetben elmegyek akkor dokihoz felíratni, nagyon kéne már egy kis alvás mindkettőnknek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!