Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 5,5 hónapos a kisfiam,2 hét...

5,5 hónapos a kisfiam,2 hét múlva kezdjük a hozzátáplálást. (Védőnő azt tanácsolta, várjam meg a 6. hónapot). Kanalat próbáltam most neki adni, nem fogadja el. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 17. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem fogadja el, varj 2 hetet.

A nagyobb fiam 4 hos volt, mikor kihezte a szankbol az etelt. Kiprobaltuk, o elfogadta, de nem minden gyerek kesz ra.

2019. ápr. 17. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem úgy megy, hogy napra pontosan 6 hósan kell hozzátáplálni és csak kanalassal lehet. Minden gyerek egyénileg érik meg rá és a te döntésed is lesz, hogy haladtok és milyen módszert, táblázatot próbálsz meg követni.
2019. ápr. 17. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Most a kanalat nem fogadja el? Vagy az ételt? Mert azt írod két hét múlva kezditek, és most pedig kanalat próbáltál adni neki. Kanalat nem hinném hogy ennyi idősen már fognia kéne tudni. Én fiam 20 hónapos kézzel eszik mindent, péksütit is önállóan eszi ha kézbe kapja, de evőeszközzel nem. Megfogja őket de inkább csak túrkál az ételben enni nem tud még vele úgy mint a felnőttek. Vagy nem értem a kérdést, 6 honaposan már azt várod önállóan egyen kanállal?
2019. ápr. 17. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, kapott most gyógyszert, mert beteg lett, és kiskanállal kellett neki adnom, de nem fogadta el. A gyógyszernek finom eperíze volt. Nemsokára kezdjük a hozzátáplálást és félek, hogy nem fogja elfogadni az ételt a kanállal.
2019. ápr. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!