Tényleg jók ezek a hálós etető cumik? Amiből gyümölcsöt ehet ki? Azt hittem az a jó, ha megtanulja az állagokat és a csipegetést
A kettő nem zárja ki egymást. Ez a háló arra jó , hogy pl. beleraksz egy kemény alma szeletet, és nem fullad meg tőle a gyerek hiszen nem törik le belőle nagy darab.
Vagy én például azt csináltam , hogy beraktam a banánt a mélyhűtőbe pár percre utána be a hálóba mikor fogzott. Értelemszerűen sokkal szívesebben rágcsálta azt mint a műanyag rágókát.
Nekünk nem volt, én nem igazán tartom jónak, de sosem próbáltam.
Én azon az elven voltam, hogy nyugodtan fogja meg az ételt, próbáljon enni, vegyítettem a blw és a pures taplalast, kialakítva azt ami hozzánk a legjobban passzol
Nekünk szilikonos van. Nagyon bevált mivel lányom nagyon mohó és ha csak úgy odaadnám leharapna egy nagyobb darabot... (volt már rá példa utána vettem ezt). Ezzel viszont nagyon jól elvan.
De ahogy minden gyerek más, ez sem biztos hogy mindnek megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!