Hol lehet dupla rétegû, hálós fürdônadrágot venni 1,5 évesnek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 14:45
1/8 anonim válasza:
Auchan tele van ilyenekkel.
(Dunakeszi). Minden évben ott vesszük a gyerek fürdőnacijait.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az, nem is írtam, hogy az lenne. Amire én gondolok, az alá fel lehet venni az úszó pelust.
2018. jún. 6. 15:55
5/8 anonim válasza:
Sokkal jobb választás a biciklisgatyaszerű egyrétegű fürdőnadrág úszópelenka fölé.
6/8 A kérdező kommentje:
Miért jobb?
Amikor úszni jártunk, hálós nadrág volt rajtuk, nem volt vele gond. De érdekel a véleményed, ha máshogy tapasztaltad.
2018. jún. 6. 17:26
7/8 anonim válasza:
1. vagyok, nekünk bevált a hálós dupla úszópelihez abszolút. Ez gyerek alkat függő, melyik kényelmesebb neki.
8/8 Coffelia válasza:
Ha még aktuális, akkor szobatisztává válás előtt a Diapolo mosható úszópelenkákat ajánlom. Magyar cég, nagyon szuperek a cuccaik! Három rétegű uszónadrág, belül frotírszerü, középen vízhatlan, a külseje pedig erős fürdőruha anyag. A kétéves kisfiamnál még a kaki is benn maradt! Levettük, kimosdattuk a dedet, auonnal kimostam a gatyát mosószerrel kézzel, ráadtam a másik gqtyát, es mehetett is vissza fürdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!