Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Keresek egy babáknak való...

Keresek egy babáknak való almaevésre való hálós eszközt. Hol lehet ilyet venni?

Figyelt kérdés
Nemrég séta közben egy babánál láttam egy érdekes alma evésre szolgáló eszközt, olyan volt, mintha egy háló szerű kis zsákba lehetne beletenni az almát, volt fogantyúja is, és ebből szopogatta a kis srác az almát, nagyon megtetszett, de amire az anyukát megkérdeztem volna, hogy mi a "szerkezet" neve és hol vették eltűntek.
2013. aug. 26. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, a Brendonban, de nem vagoyk benne biztos.
2013. aug. 26. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Erre gondolsz? [link]
2013. aug. 26. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én a Dm-ben is láttam.
2013. aug. 26. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
a Dm-ben is van igen!Ott én is láttam :)
2013. aug. 26. 14:17
 5/10 JnéHN ***** válasza:
Én a spárba vettem, nagyon jó, csak kicsit nehéz tisztítani a hálót, de megéri vele pepecselni, mert imádta a fiam.
2013. aug. 26. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem csak almát, bármit beletehetsz. Zöldséget, gyümölcsöt. Pépesítő cuminak is hívják. Brendonban én is láttam, de sztem kb. az összes bababoltban van. Mi megvoltunk nélküle :)
2013. aug. 26. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi ajándékba kaptuk és nagyon szerettem. Bármit megehetett belőle, de az almát imádta kicuppogni belőle!! Szerintem hasznos kütyü!! Baba boltokban nézd meg!
2013. aug. 26. 21:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek.
2013. aug. 27. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Dm-ben vettem egy hónapja. 1500 körül van az ára.

2013. aug. 27. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
tudom hogy hülye vagyok de hogy lehet ebből enni?!szopja ezt a hálos valamit?milyen idős gyereknek ajánlott ez?
2013. szept. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!