Éhes a babám? Többi lennt
Figyelt kérdés
7 honapos a babám, hozzátáplálást 5 hósan kezdtem a korának megfelelő gyümölcsökkel, zöldségekkel. Mostanra elég szép adagot meg eszik az ebédre kapott főzelékből, kapott már husit is bele. Délután kap gyümölcsöt amit annyira nem szeret, de estére mintha éhes lenne (legalábbis párom édesanyja ezt mondja) , ezért arra gondoltam veszek neki tejpépet. Ti mit gondoltok,hogy kéne csinálnom, mit adjak gyümi helyett, vagy hogy csináljam annyira bizonytalan vagyok, nem akarom h ehezzen ? Amúgy anyatejes baba.2018. nov. 12. 08:29
1/3 anonim válasza:
Igény szerint szoptatsz? Ha igen, akkor nem hiszem, hogy éges. Viszont a gyümölcs önmagában nem túl tápláló, keverj bele egy kis kekszet (van tej-, tojás- és cukormentes is), zabot, rizsdarát, bármit, ami dúsítja kicsit. A lányom a zabkását és a gabonapépeket is imádja, anyatejjel készítettem neki akkoriban. Illetve 7 hónaposan ő már evett vizes zsemlét, kenyeret, meglepően jól elbánt velük, most is rajong minden pékáruért. 😊
2/3 anonim válasza:
A gyümölcshöz tegyél neki gabonapelyhet pár kanállal, DM-ben tudsz venni natúr zab-, köles-, rizspelyhet, meg egy kis anyatejet. Az enyém imádja, és sokkal kiadósabb, mint a kész pépek.
3/3 anonim válasza:
A tejpepek jók, én reggelire és vacsorára is adom a gyereknek. Ebéd zöldségfozelek hússal, uzsi gyümölcs de dúsítsd neki kekszel, babapiskotaval. Ha úgy gondolod hogy sok akkor csak egy fél adag pépet adj vacsira és utána szopi. Ennek elégnek kell hogy legyen, de a napi két szilárd étkezés 7 honaposan valóban nem túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!