Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az egy hónapos babám súlya...

Az egy hónapos babám súlya eddig emelkedett de 2 hete esik. Mi lehet az oka? Részletek lennt.

Figyelt kérdés
Enni szerintem jól eszik 40-50 ml.Aludni is jól alszik van olyan hogy 5-6 órát is egyhuzamban bár én költögetni szoktam hogy többször egyen.Mi a véleményetek?
2010. okt. 3. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

Az oka az, hogy nem kap elég ennivalót.

Egyen több csokit és gyorskaját

akkor biztosan emelkedik a súlya.

2010. okt. 3. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Igen, az előttem válaszolónak igaza van, rajtad is múlik hogy hízik-e a baba!

Amit eszel, abból lesz a tejed, azt eszi a baba amit te!

EGyél tartalas kajákat!

Reggelire kenyér felvágottal, paprika paradicsom,tízóraira pl. túró rudi tejszelet, vagy keksz süti,

ebédre leves, hús burgonya rizs főzelék feltéttel, tészták,rendes főtt étel

uzsonnára megint gyümölcs vagy keksz süti péksüti, vacsira megint főtt étel.

Ne diétázz, ne fogyózz, mert akkor megcsappan a tej mennyisége minősége!

Ha tartalmasat eszel, a tejed is hízlalóbb lesz.

Ha ezek után még mindig fogy, marad a tápszer. CSak az meg drága, egy havi adag 12.000kb. és jobb az anyatej

2010. okt. 3. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

AZONNAL vidd orvoshoz!!!! Ez nem játék, egy ekkora baba még 200-250 grammokat hízik hetente!!!!! Holnap reggel induljatok!

semmi köze a tej minőségének ahhoz, hogy te hogyan táplálkozol, főleg nem úgy, hogy a baba fogy! MINDENKÉPP doki holnap!!!!!!

2010. okt. 3. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, hány kg egyébként a babád?
2010. okt. 3. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de miért vártál eddig???? 1 hónapos babád súlya nem nő, hanem esik, ez mindenképpen hatalmas baj! tök mindegy, hogy mennyit alszik!!! Ez lehet attól is, hogy sárga és aluszékonyabb, de akár a kiszáradás jele is lehet. 40-50 mili 5-6 óránként roppant kevés!!!!! Azonnal vidd orvoshoz!!
2010. okt. 3. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy hónapos babának nagyon-nagyon kevés a 40-50 ml!!! Kislányom már 3 naposan 60g -t szopott a kórházban is! Egy hósan 100-130 ml között kb.

Azért fogy, mert keveset eszik. Ha szoptatsz, akkor meg kéne próbálni valamivel növelni a tejmennyiséget, és amellett nem ártana tápszerrel pótolni, hogy ne csökkenjen tovább a súlya. És mindenképp lássa gyerekorvos vagy védőnő.

Az hogy sokat alszik, lehet, hogy elhúzódó sárgaság miatt van, mivel nem gyarapodik (sőt) én 3 óránként kelteném enni.

2010. okt. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!