Ti adtok a babátoknak Szafis termékeket?
Nem mert egy babának nem való a hajdina. A zabos porokban ott az édesítő adalékok.
Zabkását legegyszerűbb csinálni. Palacsintát is egyszerű elkészíteni, tehbegrízről nem os beszélve
Nem, foleg a balheja utan. Oke, tan az o termekei rendben vannak, de... En se eszem oket, jo fogasnak talalom rakat penzert.
Egy ismerosom feherje porbol adta a lotyit az 1 evesnek...mert kerte, mikor itta.
Aki akarja, egye Szafi cuccait, de sose adnam kicsinek.
Nincsen semmilyen édesítő adalék benne.
A hajdinát nem tudtam,majd megkérdezem a gyerekorvost mikortól lehet kapni de kizártnak tartom,hogy mondjuk egy 10 hónapos már ne kaphatna.
Igen nyilván tök egyszerű palacsintát csinálni,de éppen az a lényeg,hogy egy egészségesebb verziót szeretnék.
Mar eldontotted , akkor minek kerdezgtsz ?
Adjad. En nem adnek , egy gyereknek nincs ra szuksege.
1 éves kortól ehet a baba hajdinát,most olvastam.
Szerintem te azért ellenzed mert nincs ilyesmire pénzed,és könnyebb leszólni,miközben az összetevőivel egyáltalán nem vagy tisztában és egy műanyag fehérjeporhoz hasonlítod a termékeit.
Valóban nem te vagy a célközönség akihez a kérdést intéztem.Szervusz
Jaj, de fáj a hozzá nem értésed.
Pl:
Gluténmentes zabpehelyliszt, tápiókakeményítő, eperőrlemény (5%), természetes banánaroma, céklapor, étkezési só
Ez mitől jobb, mint zabpehelyt felfőzni vízzel, majd aroma helyett valódi banánnal összekeverni és kész a banános zabkása?
Könnyebb nekdd, mert instant, de nem értékesebb, nem egészségesebb és nem jobb.
Tovább olvastam. A hajdinás palacsintád egyenesen veszélyes egy csecsemőnek.
Hajdinaliszt, tápióka keményítő, útifűmaghéjliszt, só, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát)
Útifűmaghéj, amikor elvonja a vizet és bélpucoló.. Most komolyan?
Gondolkodni ki fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!