1 év feletti babátoknak milyen konkrét, kész termékeket szoktál venni?
pl. Danon vaníliás krémtúró, így gondoltam a konkrétot. Vagy Scooby Doo termékek [link]
Melyek a tartalmaznak esetleg kevesebb tartósítószert és ilyeneket?
Milupás vagy Nestlés gyümölcskompót, baba desszert (túrós, vaníliás, kekszes), baba joghurt (banános, barackos, epres)
Nestlés vagy Milupás folyékony tejpépek
Füstli virsli, a sima, vagy a sajtli
Valdor csirkemell sonka
Teavaj
De, hogy ezek is mennyire egészségesek nem tudom, mert hiába vannak ráírva, hogy tartósítószer és színezőanyag és egyéb mentes, de így is annyi összetevőből áll.....
13 hónapos kislány anyukája
Ja! Én is nézem, hogy miből készítik, de annyi minden van felsorolva.
Na meg a kenyér, a múltkor kérdeztem a Tescoban egy péktől, hogy ami nincs becsomagolva, az is annyi mindent tartalmaz-e, mint a zacskós és azt mondta, hogy persze. Térfogatnövelő és társai, hát köszi. Már minden méreg.
(Kisfiamon most jött ki ekcéma szerű folt a lábán és a nyakán is vannak pöttyek, ezért pörgök ezen ennyire. Mit adjak neki így?)
Van kenyérsütőtök?? Ha igen, otthon is tudsz kenyeret készíteni...tudom, abban is van adalékanyag az élesztő, de kell bele, mert nem kelne meg, de abba csak az kerül amit te beleraksz, nagyon sok félét lehet készíteni, a lányom szereti az itthoni kenyeret! Amúgy csak kiflit adok neki, ha nem sütök kenyeret.
Nagyon kivédni nem tudod, mert hidd el a bio sem bio, csak az amit te megtermesztesz!
Lidlben veszem ezeket:
- Milbona gyümölcsjoghurt (natúr joghurt+gyümi nálunk nem jött be, így kénytelen voltam gyári gyümölcsjoghurtot keresni) - szóval a Milbonában nincs olyan mű cucc, mint a Danone-ban pl, és tele van jó nagy gyümölcsdarabokkal. Barackos, almás és körtés a nyerő nálunk
- From'Dor tömlős natúr és sonkás sajt, szintén műcucc-mentes, és nem olyan bűn sós, mint pl. a Camping
- Twinner szeletelt pulyka- és csirkemellsonka, csak husiból készült, nincs benne bőrke és társai
- Dulano márkájú májas, szintén bőrkementes, husi, máj és szalonna van benne.
hercsi mell sonka
jogobella joghurt
nöm joghurt
nálunk van egy pékség, tartósítószer mentes termékeket árul, onnan kap kalácsot, kenyeret
vázsonyi kifli
veszprémtej és s-budget kefir
bio-tej
kinder tejszelet
buláta
abonett
alnatura almás keksz
teavaj
flóra margarin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!