Miért nem eszik a baba?

Figyelt kérdés
Nem eszik a gyerekem... Abszolút nem kell neki a tej.... Tápszerezük ...már mindent kipróbáltam, másfajta tápot, másfajta cumisüveget... Semmi nem segít, nem értem eddig szépen evett... Adok neki pépeket is.. De ha nem enne pépet akkorsem kellene neki a tej... Miert van ez? Mostmár nem fog tejet inni? Már 2 es bebát azt javasolta a doki hogy térjünk akkor vissza 1 re ..de az sem kell neki...7 hós.. Ha lehet értelmes válaszokat kétnék... Köszönöm

2018. nov. 2. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Tejet majd lehet, hogy fog. A tápszer nem tej, ne keverd össze.

Kóstoltass vele normális kajákat.

2018. nov. 2. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Lassan bevezetitek a joghurtot, sajtot, azt az egy hónapot kibírja. Persze lehet próbálkozni, de nem tragédia, ha nem issza a műanyag port, hanem rendes kaját eszik inkább.
2018. nov. 2. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Első baba.. És hirtelen történik nem számítottam ezzel.. Ezért esek kétségbe ..mert eddig szépen evett... Ilyenkor ha már tápot nem fog enni egy nap hányszor adhatok neki mást? Többszöt kevesebbet?
2018. nov. 2. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A nagyobbik lányom volt ilyen, bár ő szopizott valamennyit, de a kósoltatás elkezdése után 4-5 héttel már 5x evett egy nap egyebet, meg volt őrülve a kanalazásért. 😊 Úgyis ez a cél, ne idegeskedj emiatt. Kaphat sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, ismerkedhet a gluténnal, kiflit, kenyérbelet ilyenkor már elrágcsálják simán. 8 hónaposan ledig jöhet a joghurt, sajt, kefír, én tejfölt is adtam már 9 hónaposan. Addigra ő sem szopizott, csak a sok tejtermék. 😊
2018. nov. 2. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

nem refluxos? (nem kell hozza sugarban hanynia, van "csendes" reflux is.)

nalunk is igy kezdodott.

2018. nov. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!