Miért vannak annyian kiakadva azon hogy a mi 8honapos babánk eszik velünk szinte mindent multkor odajött egy anya amikor egy pizzériában ettünk és evett velünk a gyerek hogy ez igy nem normális meg hogy szegény gyerek?
Igazából egy 8 hónaposnak még nem nagyon való az az étel amit mi felnőttek eszünk. ( fűszerek,tartósítószerek például)
De,hogy ehez mi a fax köze van egy vadidegennek és,hogy hogy van pofája odamenni máshoz és,hogy neked,hogy van annyi birkatürelmed,hogy nem külded el az anyukája valagába azt nem tudom.
Mit nem ehet 8 hónaposan egy pizzán?
A tészta csak liszt és olaj, pici élesztő és víz. A glutént már 8 hónapos korra illik bevezetni.
A szósz egy kis paradicsom, plusz fűszerek. Ha a paradicsomot bevezette gond nélkül, akkor a pizzaszósz se okoz problémát. Annyi úgy sincs rajta.
Sovány sonka, sajt, egy kis ez, egy kis az.
Nem írta sehol, hogy volt rajta gomba, vagy más olyan, amit még nem vezettek be.
Fűszerek: egyszer nem lesz tőle baja, nem minden nap esznek pizzériában.
Nem tatárbifszteket adott neki vagy csípős gulyás levest!
Mi is falatkázunk: 8 hónapos babának külön csináltunk mini pizzát. Két kézre fogta és ette. Egyedül, ügyesen. Puha a tészta, gond nélkül el tudja nyammogni. 8 hónaposan több foga volt, mint a nagypapának. ;)
Kicsit túltoltuk ezt a hozzátáplálásos hisztit. Olyan családokban hisztiznek az ilyeneken, ahol az anya és az apa is eszik pizzát. Meg mindenféle hulladék kaját. Aztán ovis korban meg sírnak, hogy válogat a gyerek.
Nem jó a babának a fűszeres? Hát bakker: neked se! EZT jelenti az, hogy ugyanazt eszi a baba, mint a család.
Mi odafigyelünk, hogy mit eszünk. De nem kezdjük hányni a keresztet, ha elmegyünk egy gyorsétterem előtt.
Valószínűleg a kérdező se eszik ott minden nap a családjával. Miért kell beszólni?
Szerencsére mi nem jártunk még így. Inkább csak csodálkozni szoktak, hogy ilyen pici és ügyesen eszik egyedül.
8:
Kezdjük ott, hogy a többség nem tud főzni, azt se tudja, mit eszik.
Nekem is jött a privi, hogy a pizzában van tojás. Üzenem innen is: nincs. Nincs a pizzatésztában tojás. Étteremben meg abból is kihagyják, amibe eredetileg kell, mert drága.
Az ilyenek szoktak nekiesni az embernek.
Erre van példám nekem is. Minket azért ugattak meg, mert kukit eszik. Te Úúúristeeeen, hát tele van sóval, e-vel, tartósítószerrel. Jajj szegény gyerek. Mutatom a zacskót. Összetevők: kukorica pehely, olaj. Más nincs benne! De reflexből megy a hiszti, mert zacskóban van és rágcsálni való. Akkor chips. Kész vagyok az ilyenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!