Rendelt ebéd csecsemőnek?
Amíg dolgoztam én is sokszor rendeltem a vegafutártól. Mostanában onnan is szoktam ötleteket meríteni. :)
A szója miatt én biztos nem adnám a gyereknek.
A pároló és a sütőzacskó nálunk teljesen bevállt. Gyors és egyszerű. És nem utolsó sorban nem árt, ha inkább ezekhez az ízekhez szokik, mint a vendéglátós ízekhez.
Rendelni akkor szoktam, ha nagyon nincs kedved főzni vagy olyan ételt ennék, amit otthon biztos nem csinálnék meg.
Úristen, mennyi ősanya van itt... :D
Nyilván nem napi rendszerességgel, de néha adok a rendelt ételt a 14 hónaposomnak, semmi baja nincsen tőle.
Persze, hogy belefér időnként. Többen is ezt írtuk, de elég vadul le lettünk pontozva....
A neveléshez az étkezés iránti igényesség kialakítása is hozzátartozik. Nem ismerem a vega futárt, ha minőségi és jó ízű, akkor rendelj tőlük. De ha csak a húson aggódsz és amiatt akarsz rendelni, akkor tényleg inkább dobj be valamit a sütő zacskóba és azt egye. Az ember egész életében azokat az ízeket keresi amit gyerekkorában megszokott, jó ha rendelkezik egy “alappal”...plusz nekik se kell ám csak max 1-2 egy héten húst enni. Nem mindennap. Simán eheti a vega kaját, ha viszont sok a szója az nem egészséges (valaki fentebb írta)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!