Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Rendelt ebéd csecsemőnek?

Rendelt ebéd csecsemőnek?

Figyelt kérdés
14 hónapos a gyermekem. Ebédet már sok éve rendelünk magunknak a férjemmel, vacsorát én főzök, nem szeretjük ugyanazt enni napokig. Eddig főleg bébiételt adtam a kicsinek, de már abban a korban van, hogy rendes ételt szeretne. Van olyan aki rendelt ételt ad a kisgyermekének? Nekünk soha nem lett semmi bajunk az ilyen ételtől, de félek, hogy, megromlik, vagy, egyéb minöségbeli baja lehet.

2018. júl. 31. 09:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%

Amíg dolgoztam én is sokszor rendeltem a vegafutártól. Mostanában onnan is szoktam ötleteket meríteni. :)

A szója miatt én biztos nem adnám a gyereknek.

A pároló és a sütőzacskó nálunk teljesen bevállt. Gyors és egyszerű. És nem utolsó sorban nem árt, ha inkább ezekhez az ízekhez szokik, mint a vendéglátós ízekhez.

Rendelni akkor szoktam, ha nagyon nincs kedved főzni vagy olyan ételt ennék, amit otthon biztos nem csinálnék meg.

2018. júl. 31. 11:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ördögtől való a rendelt étel, az oviban iskolában is hasonlókat fog enni. Dolgoztam étteremben van ahol figyelnek a mínőségre van ahol nem. Amivel vigyázni kell az a gyrosos ott semmire nem figyelnek oda tapasztaltam. Amit megveszel a boltban abból készül a konyhákon az étel. Ahol dolgoztam ott egy bolttal volt szerződés és onnan hordtuk a főznivalót a legolcsóbb alapanyagokból pesze. Amúgy egyre több az ellenőrzés az ilyen helyeken főleg nyáron és jó esetben,ha meg akarod tartani az állásod akkor tisztán tartasz minden munkafelületet. Csak ugye köztudott ahol étel van ott csótány is és van olyan hely ahol az írtás alatt sem zárnak be,pedig 2 napra be kéne. Amúgy ez a sok génkezelt élelmiszer,ami a boltokban kapható elképesztő,ha valaki azt állítja,hogy egészségesen étkezik. Sulis koromban élelmiszer laborban voltam hát köszönöm felnyílt a szemem pedig azt hittem,hogy egészséges dolgokat eszik a család hát nem... De sajnos ez a helyzet,ha felnő akkor is ezt fogja enni csak max,ha te főzöl neki,akkor tudod,hogy tiszta edényben főzöd és megmostad a hozzávalókat.
2018. júl. 31. 11:39
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Úristen, mennyi ősanya van itt... :D

Nyilván nem napi rendszerességgel, de néha adok a rendelt ételt a 14 hónaposomnak, semmi baja nincsen tőle.

2018. júl. 31. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy belefér időnként. Többen is ezt írtuk, de elég vadul le lettünk pontozva....

A neveléshez az étkezés iránti igényesség kialakítása is hozzátartozik. Nem ismerem a vega futárt, ha minőségi és jó ízű, akkor rendelj tőlük. De ha csak a húson aggódsz és amiatt akarsz rendelni, akkor tényleg inkább dobj be valamit a sütő zacskóba és azt egye. Az ember egész életében azokat az ízeket keresi amit gyerekkorában megszokott, jó ha rendelkezik egy “alappal”...plusz nekik se kell ám csak max 1-2 egy héten húst enni. Nem mindennap. Simán eheti a vega kaját, ha viszont sok a szója az nem egészséges (valaki fentebb írta)...

2018. júl. 31. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!