Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mennyi tápszert és mennyi/mily...

Mennyi tápszert és mennyi/milyen féle szilárdat eszik a 6 hós babátok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 03:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Reggeli és tízórai még tápszer nálunk, ebéd tejpép gyümölccsel, laktóz mentes joghurttal, vagy én főzök neki csibehusit zöldséggel ezután iszik még egy kevés tápszert, uzsonna tápszer, vacsi tejpép natúron( Vanílias HA pépet eszik)+ tápszer. Étkezésenkénz 150 ml tápszert eszik.
2018. ápr. 17. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
150 mili az átlag adagja, mostanában kezdtük a hozzátáplálást, nem eszik pépeket, teljesen elutasítja őket. Gyümölcsöt, zöldséget babakekszet eszik. A húsokat egyelőre elutasítja hozzá sem nyúl, ha mégis a szájába téved kiköpi. Remélem hamar megkedveli azokat is 😊
2018. ápr. 17. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:
KÖSZIKE A HOZZÁSZÓLÁSOKAT! Vacsira nekem is "lusta" üvegből kiszívni... vmennyit kiszív aztán tejpépet csinálok neki, mert 80milivel én nem adok jóéjt puszit neki :D Tegnap is 4kor volt az uzsi és 8 után csak 90et volt hajlandó szívni üvegből. Ugyh csináltam neki pépet amit persze ugy bevágott mint annak a rendje... És éjjel nektek kel enni?
2018. ápr. 18. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!