Mit adjak 10-ra enni a babámnnak, tápszer helyett? Elkezdtük s szilárdat és utána mindig adtam neki a tápszert. Ehet egy egész gyümit? 4hó, pici lány
én 4 hónaposan csak gyümölcsöt adtam neki, majd tápszert, amennyit kért. egy idő után, talán 5 hónapos korban adtam babakekszet hozzá, így laktatóbb volt, de így hamarabb megéhezett a gyümölcstől. tehát ugyan kiváltottuk a tízórait, de az ebéd 2 órán belül kell neki, ami persze főzelék már.
egyébként ehet egy egész gyümölcsöt, ha a bébiételre gondolsz, de akkor is számíthatsz rá, hogy hamarabb megéhezik, mint a tápszer után. őszintén szólva én nem szerettem a gyümölcsöket a bébiételben, mert az nem 100% gyümölcs. én botmixerrel pépesítem a friss gyümölcsöt, és a lányom is jobban szereti. Az pedig nem baj, ha hozzászokik, hogy idény jelleggel egyen gyümölcsöt, bár most sokminden kapható, alma, barack, szilva, körte, banán. ezeket eheti úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!