Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak 10-ra enni a babámnn...

Mit adjak 10-ra enni a babámnnak, tápszer helyett? Elkezdtük s szilárdat és utána mindig adtam neki a tápszert. Ehet egy egész gyümit? 4hó, pici lány

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is 4 hós a kislányom.Én adok neki egész gyümölcsöt magában is ,illetve úgy is hogy sinlacba ,vagy tejpépbe turmixolom.Egyszerre megeszik egy barackot,és kb 110 ml tejpépet,igy már nem kell neki utána tápszer sem.Bár én ezt neki mindig uzsonnára adom.
2010. szept. 12. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
keverhetsz hozzá rizs, zab, köles pelyhet is.
2010. szept. 12. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:

én 4 hónaposan csak gyümölcsöt adtam neki, majd tápszert, amennyit kért. egy idő után, talán 5 hónapos korban adtam babakekszet hozzá, így laktatóbb volt, de így hamarabb megéhezett a gyümölcstől. tehát ugyan kiváltottuk a tízórait, de az ebéd 2 órán belül kell neki, ami persze főzelék már.

egyébként ehet egy egész gyümölcsöt, ha a bébiételre gondolsz, de akkor is számíthatsz rá, hogy hamarabb megéhezik, mint a tápszer után. őszintén szólva én nem szerettem a gyümölcsöket a bébiételben, mert az nem 100% gyümölcs. én botmixerrel pépesítem a friss gyümölcsöt, és a lányom is jobban szereti. Az pedig nem baj, ha hozzászokik, hogy idény jelleggel egyen gyümölcsöt, bár most sokminden kapható, alma, barack, szilva, körte, banán. ezeket eheti úgyis.

2010. szept. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!