Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miket eszik/evett 9-10 hós...

Miket eszik/evett 9-10 hós babátok?

Figyelt kérdés
Kislányom most 9 hónapos, még anyatejes, így 2-3 étkezést váltottunk csak ki. Kíváncsi lennék ilyen idős korban már mikkel "próbálkozhatnánk". Gondolok itt ebédre, uzsonnára, különböző rágcsálnivalókra. Van olyan ismerősöm, aki az 1 éves gyereknek az üveges készételt veszi (500 Ft/db áron), mi ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak, így ötleteket várok a változatos étrendhez. :)
2018. márc. 26. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 9 hónapos, nagyon óvatos vagyok az evés terén, szerintem már sokkal több mindent ehetne, a darabos, 8 hónaposnak való hipp bébiételt kapja ebédre és vacsorára, reggel, este 240 mili tápszer, tízóraira hipp gyümölcsös bébiétel zabpehellyel, de gyümölcs zabpehellyel ugyanúgy jó. Hogy egyen valami keményebbet édeskrumplit szoktam neki főzni és azt rágcsálja, vagy banánt, avokádót. Ha mi csináljuk az ételét akkor pulyka, csirkehús van benne és szinte bármilyen zöldség.
2018. márc. 26. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem annyi idősen reg evett mindent amit mi.. Mi semmit nem tartottunk be, külön fozni, béni ételt, tapszert nem kaptak soha csak azt amit mi.. Vagy ha adtam is bebi ételt azt fuszereztem neki..
2018. márc. 26. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem csak 500ért lehet bébi ételt venni, feléért is van és akciósan még olcsóbb.

Nekem csak azt kap.Már főtt ételnek napi egyszer.

Reggel tápszer.Következő evés sinlac tejpép/doki felírja/ valamilyen gyümölcsel keverve.Aztán jön a bébiétel.Délután joghurt.Este megint tápszer.

Napközben kiflit, kukoricapelyhet rágcsál.Meg szoktam kínálni vajas kenyérrel, parizerrel, sonkával vagy virslivel, sajttal, tojáskrémmel.A darabos nálunk nehezen megy kenyérből még nem eszik meg annyit, hogy jól lakjon.

Amit én főzök még nem adom neki.Egyrészt heti 2x főzök kb. egyfélét, meg olyanokat amiből még nem ehet.Egy éves kora körül akarom majd adni azt amit mi is eszünk bár a bébi ételek után nem tudom mennyire könnyen fogja fogadni.

A nagyobbik gyerek kicsinek szerette az általam főzött meggyszószt sóskamártást és a pataficsomos krumplit.Ezekre emlékszem

2018. márc. 27. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
*paradicsomos krumlifőzeléket
2018. márc. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!