Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen csőrös itataópoharat...

Milyen csőrös itataópoharat ajánlotok ami nem csöpög? Ti mikor kezdtétek használni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Elsônek MAM volt, a kezdô, puha csôrû. Nyugodt szívvel ajánlom. 6hónaposan vettük, mert addig anyatejes volt.
2018. jan. 2. 08:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Tommee tippee-t vettünk elsőnek amit el se fogadott a gyerek .meg láttam egy cikket amiben a gyerkőc megbetegedett orvostól orvosig jártak semmi eredmény nélkül.erre apuka szétszerelte a cseppmentes szelepet ami tiszta penész volt .be is perelte a céget de nem nyert mert a papirján rajta van hogy csak vizet rakhatsz bele .....

Én baba teát raktam bele amikor próbáltuk rászoktatni .na nem is kelett több a cikk olvasása után .én is szétszedtem és fekete pöttyökkel volt tele.na viszlát tommee tippee csőrös itatópohár (a sima cumisüvegei szuperek ezt hozzáteszem)

Második körbe Mamosat vettünk .na az nagyon jó szilikonos és hamar rájött a gyerek ,hogy mi a dolga vele .nagyon könnyen takarítható és olcsó hozzá a fej is ami 900ft ,de ha cumisüveget veszed akkor ahoz van egy sima cumi fej és ez a cseppmentes az úgy 1900ft . És tényleg nem csepeg .Remélem tudtam segíteni .Nóra

2018. jan. 2. 08:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Elsô vagyok. Nekünk van Tommee Tippee itatónk is, most hogy már nagyobb. Csak azt nem értem abból, amit a kettes írt, h mi az, h apuka meg te szétszereltétek és megnéztétek. Nem mosták minden nap szétszerelve azt a poharat? Nekem evidens, h minden este szétszerelem teljesen, mosás, majd sterilizálás és másnap így kapja vissza a gyerek. Amit írsz, azt akkor tudom elképzelni, ha nem rendeltetés szerûen használták a poharat. A használati utasításban is benne van, h teljesen szét kell szerelni tisztításkor.
2018. jan. 2. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Először Dm saját márkásat vettünk.

Abból van átlátszó “csőrös” is (kb 150 ml-s?) és van nagyobb űrtartalmú üveg is, aminek már puha szilikon a feje, de belül egy szelep - vagy mi - meggátolja a csöpögést. Mindegyik jól működött.

Aztán mikor a nagyobb Dm-es eltörött egy jól irányzott kocsiból kidobás után, vettünk egy Mam-ot. Az is belső szeleppel cseppmentes és az is tök jó!

2018. jan. 2. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

A picit 5 hónapos kor körül vettem és azzal tanult meg üveget fogni és emelni, önállóan inni.

A nagyobbakat meg 10 hónap körül vettem.

2018. jan. 2. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
www.google.hu/amp/s/24.hu/elet-stilus/2016/02/26/oriasi-botrany-lett-a-peneszedo-csepegesmentes-itatopoharak-miatt/amp/
2018. jan. 2. 10:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek!
2018. jan. 2. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
tommee tippee van nekünk is, ez az első, ami nem ereszt, csak minden mosogatás után erősen a helyére kell pattintani a szelepet
2018. jan. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!