Milyen idős volt a gyermeketek, amikor elhagytátok a külön főzést neki?
A tejen, mézen és dióféléken, fűszereken kívül már minden alapanyagot bevezettünk már, viszont eddig külön főztem neki, puhábbra, fűszerek nélkül, pár csepp olajjal.
Mi lehet az az érettség, amikor már a saját ebédünkből adhatok a babánknak? Persze a húsokat még turmixolom, azt még nem eszi rendesen..
(11 hónapos lesz)
11 hónapos korától azt eszi amit mi
Nem használok mézet, enyhén fűszerezek így ehette.
Sok főzeléket csináltam, nagyon puhára főzött husival.
Tészták is extra puhára főzve.
Ha rántott husi volt akkor azt rágcsálhatta adtam a kezébe, zöldségeket is, vagy elcsipkodva összetörve.
3 éves es még mindig különtáplálkozás megy nálunk:)
Pl én eszek zsiroskenyeret, de ő teljes kiőrlésűt nadudvari körözöttel
Nekem cukros a teàm, neki a facsart gyümölcsléje sem
Ő pàrolt csirkemellet kap, nekem jo a szárnya is :)
Ő tejet iszik, én tejes kávét :)
Nem főzők kevert -kész fuszerekkel
Ő cserpes joghurtot kap, mi nem joghurtozunk stb
Én úgy gondolom a lepontozás amiatt történik, mert nem feltétlenül a fő étkezésről írtál.
Én sem szívesen adok neki olcsó sonkát, én sem fogok neki kávét adni, stb. A külön főzés arra vonatkozik, hogy pl nem külön készíted neki a borsó főzeléket, hanem már a ti főzeléketekből adsz neki.
Abszolút értem miért írtad ezeket, de tényleg nem erre az étkezés fajtája gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!