Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen idős volt a gyermeketek...

Milyen idős volt a gyermeketek, amikor elhagytátok a külön főzést neki?

Figyelt kérdés

A tejen, mézen és dióféléken, fűszereken kívül már minden alapanyagot bevezettünk már, viszont eddig külön főztem neki, puhábbra, fűszerek nélkül, pár csepp olajjal.

Mi lehet az az érettség, amikor már a saját ebédünkből adhatok a babánknak? Persze a húsokat még turmixolom, azt még nem eszi rendesen..

(11 hónapos lesz)

2017. nov. 4. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

11 hónapos korától azt eszi amit mi

Nem használok mézet, enyhén fűszerezek így ehette.

Sok főzeléket csináltam, nagyon puhára főzött husival.

Tészták is extra puhára főzve.

Ha rántott husi volt akkor azt rágcsálhatta adtam a kezébe, zöldségeket is, vagy elcsipkodva összetörve.

2017. nov. 4. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
21%

3 éves es még mindig különtáplálkozás megy nálunk:)

Pl én eszek zsiroskenyeret, de ő teljes kiőrlésűt nadudvari körözöttel

Nekem cukros a teàm, neki a facsart gyümölcsléje sem

Ő pàrolt csirkemellet kap, nekem jo a szárnya is :)

Ő tejet iszik, én tejes kávét :)

Nem főzők kevert -kész fuszerekkel

Ő cserpes joghurtot kap, mi nem joghurtozunk stb

2017. nov. 4. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Fokozatosan vezettem be a dolgokat és 1 évesen már gyakorlatilag azt ette, amit mi. Nem főzök zsírosan, sósan vagy túl fűszeresen.
2017. nov. 4. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Attol még, ha mashol pacalpörkölttel tömik a babát is, azt még nem kéne lepontozni aki 3 éves étkezésére is odafigyel...
2017. nov. 4. 18:49
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
10hónapos volt karácsonykor, de magunknak sem kocsonya vagy halászlé volt, a többféléből mindig van olyan, ami jó neki.és a magunkét kicsit utófűszereztük, de gyakorlatilag azt eszi.
2017. nov. 4. 19:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom a lepontozás amiatt történik, mert nem feltétlenül a fő étkezésről írtál.

Én sem szívesen adok neki olcsó sonkát, én sem fogok neki kávét adni, stb. A külön főzés arra vonatkozik, hogy pl nem külön készíted neki a borsó főzeléket, hanem már a ti főzeléketekből adsz neki.

Abszolút értem miért írtad ezeket, de tényleg nem erre az étkezés fajtája gondoltam :)

7/11 anonim ***** válasza:
10hónapos volt karácsonykor, de magunknak sem kocsonya vagy halászlé volt, a többféléből mindig van olyan, ami jó neki.és a magunkét kicsit utófűszereztük, de gyakorlatilag azt eszi.
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korára már simán azt ette mindhárom, amit mi. Turmixolni soha nem turmixoltam, amikor már volt foguk, csak villával törtem nekik össze mindent. Meg kell tanulni rágni. (Fiam 11 hónaposan egyszer a dédinél bepuszilt vagy 3 palacsintát, simán elmajszolta. Köszöni szépen, semmi baja. Már elmúlt 25 éves.)
2017. nov. 4. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
10 hónapos fiamnak kb 1 hónapja nem vesszük a bébiételt mindig olyan van itthon főzve amit ő is ehet
2017. nov. 4. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
1 éves korukig mindig külön főztem, de még olyan 15 hónapos korukig simán előfordult, hogy valami olyan volt a többieknek ebédre, hogy a törpének egy répakrumpli jobb választásnak tűnt.
2017. nov. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!