Almát nyersen vagy főzve adjátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
A botmixerem nem nagyon viszi sok nagyobb darab marad. Próbáltam 1 almát és úgyis hogy 2db almát úgy jobb lett de úgy is sok darab van benne. Philips botmixer de lehet kéne egy jobb, de melyik ami nem hagyna darabokat,?főzve még nem probáltam.
A másik hogy mintha folyna az olaj belőle. Ahol rá lehet csatlakoztatni a szárához belül valami feketés trutyi van félek alulra is kifolyhat ahol már a pürésítő kés van. Nem túl régi gép de gari nincs már rá.
2017. okt. 30. 11:49
1/9 anonim válasza:
Nyersen.Es nem botmixerrel hanem sima almareszelovel reszeltem le es ugx kanalaztam neki.
2/9 anonim válasza:
Nyersen, almareszelőn lereszelve. Almát sosem turmixoltam.
5/9 anonim válasza:
Refluxos fiamnak orvosi utasításra főzve, botmixerrel pürésítve.
6/9 anonim válasza:
Lereszeltem nyersen az almàt.+reszelünk hozzà hàztartàsi kekszet szereti.
7/9 anonim válasza:
Nyersen üvegreszelővel reszelve.
8/9 anonim válasza:
Én egy kis vizet szoktam turmixolás előtt az almához adni, így jobban viszi a kés és nem maradnak nagy darabok. Amúgy amiatt maradnak meg, mert nincs olyan közeg ami a kések felé sodorná azokat. A víz ezen segít.
De nem sok, 2 evőkanálnyi kb..?
9/9 A kérdező kommentje:
Vízzel is próbáltam de úgy is marad nagyobb darab.
2017. okt. 31. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!