Sütőtököt hogyan adtok a babátoknak? Pár napig eláll a hűtőbe nyersen? És le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 22:20
1/7 anonim válasza:
eláll a hűtőben is, de nem tudom meddig biztonságos úgy. én felvágtam kockákra, és leforráztam. megvártam míg kihűlt, aztán doboz és fagyasztó.
2/7 anonim válasza:
Én sütöm és fagyasztom. Almával, krumplival szoktam neki adni.
3/7 anonim válasza:
Pár napig eláll a hűtőben. Én nem fagyasztom le, mert most van a szezonja, így inkább frisset adok neki. Ami nem fogy el, azt megesszük mi.
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én is sütöm, és magában, vagy krumplival adom.
5/7 anonim válasza:
Én adom neki sütve almával, krumplival keverve. Vagy hússal rizzsel elkeverem a nyers sütőtököt, visszatöltöm a tökbe és együtt megsütöm. És főzelékként is.
Fagyasztottam sütve és nyersen reszelve is.
6/7 anonim válasza:
Én megsütöm, mikor félig kihűlt pépesítem (ha kell egy kis forralt vízzel hígítom) és lefagyasztom. Szoktam tenni hozzá krumplit, almát, csirkehusit, répát. De főzheted is, bár szerintem sütve sokkal finomabb.
7/7 anonim válasza:
Szia,én nyersen megpucolom,kis kockákra vágom és zacskóba lefagyasztom.Amikor kell kiveszek pár szemet a zacskóból.Tök praktikus és nem kell vele bajlódni.Egyébként a husit is nyersen kockákra darabolom és jégkockatartóba teszem.Amikor szükség van rá,csak kipattintok egy husi kockát és hozzáfőzöm a kajához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!