Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 7-8 hónapos baba ehet valamily...

7-8 hónapos baba ehet valamilyen kekszet?

Figyelt kérdés

A méregdrága babakekszeken kívül.

Ha van benne méz, akkor azt már nem kaphat? Elvégre nem nyers, meg nem hiszem, hogy olyan hú de nagy mennyiségű, vagy hogy maradt volna benne bármi kórokozó sütés után.

Glutént már bevezettem, nem okoz problémát, nincs a családban semmilyen étel allergiás (másmilyen allergiáról se tudok). Még 80-90%-ban anyatejes.

Amit kézben tud fogni, azt ügyesen és lelkesen eszi.

2017. okt. 1. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Mézet semmilyen formában. Nekem azt mondták.

A cukor tartalom lehet érdekes illetve a tojás ha még nem evett.

2017. okt. 1. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Én diabetikus kekszet vettem neki annó.

Már nem tudom a márkáját sajnos.

Viszon mézet (kekszben) kapott már ilyenkor. Nekem azt mondta a gyerekorvos, h csak simán "nyersrn" nem lehet.

2017. okt. 1. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ennyi idosen felesleges barmilyen kekszet ennie...

Masel evesem van,mostanaban evett eloszor kekszet.jol megvolt anelkul is.

De te tudod mennyire igenyli a nyamnyogast.

Viszont ha adnal,akkor en mi denkepp a babakekszet adnam.azert a gyori edesben es tarsaiban ki tudja mik vannak.lehet nem azonnal lesz problemaja belole,csak kesobb.persze lehet az is siman,hogy semmi baja nem lesz tole soha az eletben.

2017. okt. 1. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Az én gyerekem már 5 hónaposan töltött káposztát is evett. Nem allergiás, nincs ezzel gond csak ne túlzott mennyiségben. Amit a védőnő meg az orvos mond nem parancs, nem mindig kell szabályszerűen betartani. Persze nem azt mondom, hogy azonnal meg kell egyen ezt meg azt. Szép lassan kevés mennyiségben kipróbálni lehet.
2017. okt. 1. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
42%
Van olyan kissebb csomagos háztartasi keksz, ami állatos formájú! 150-70 forint körül van egy csomag ára
2017. okt. 1. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Természetesen mindig megnézem, mi van benne, tojást, pláne szójalecitint még nem adok.

Ezért se értem, miért annyival jobb a babakeksz, nem sokban különbözik az összetétele.

A gyerekeknek szánt (iskolás tesók vannak) Kubus kekszet meg inkább hagyjuk. :/

Sütögetni sincs sok időm, de receptet se találok hozzá rendeset.

2017. okt. 1. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!