Mit tegyek, ha a menyem egészben adja a kisunokámnak a kenyér héját/belet?
Semmi, de semmi kozod hozza.
Ha ilyen anyosom lenne, a kozelebe sem mennek!
Nem az oskorban vagyunk, gondolom nem hallottal a BLW rol ?
Az én anyukám és anyósom nem így áll a dolgokhoz, ők mindent kerek perec megmondanak, ami nem tetszik nekik, sőt be is avatkoznak, pl ők elvennék a gyerektől a kiflit, és kis darabban adnák oda, hogy a példádnál maradjunk. De én ebből nem csinálok balhét, havi egyszer találkozunk mindkettővel, annyit kibírok, bár a hétvége felé a férjem már folyamatosan nyugtat :D mondjuk így, hogy másfél éves a gyerek, már nem működik ez a gyakorlat, mert a gyerek is ragaszkodik a szokásainkhoz.
Kérdező, te ismered a menyed, elvileg tudnod kell, hogy reagálna, de inkább ne szólj neki, ha nem kérdez.
"A pufit vagy banánt már szépen eszi, de a kenyér héja vagy babapiskóta evésére szerintem még nem érett."
Miért ne lenne érett, ha szépen meg tudja enni??? A banán mennyivel jobb, mint a kenyér? Az még könnyebben csúszik a torkára nagy darabként...
Fiam 4 éves, nekem meg mindig azt mondták az "öregek", hogy adjak neki kenyérhéjat, ha jön a foga, mert az milyen jó neki (az ínyének), ha azzal nyammog. 1x kapott kb 9-10 hónaposan, majdnem megfulladt. Kb 1,5 éves koráig levágtam a kenyér héját neki...
Szóval nem értem a problémát. Miért csinálsz bajt ott, ahol nincs???
Nyilván figyel a gyerekére, hisz ő sem szeretné, ha megfulladna. Csak ő nyugodtabb, mert tudja, hogy képes megenni. Te meg ezt még nem vetted tudomásul...
Úristen idegyűlt az összes BLW-s.Mint egy szekta.Aki nem azzal kezdte annak teljesen más ám.Ha van foga és 9hónapos akkor valószínű nem fog megfulladni,de ezt a bunkó stílust amit itt páran megengedtek magatoknak csak mert lehet név nélkül írni,hát szerintem felháborító.Miért kell ilyen lekezelően beszélni egy aggódó nagymamával,mintha ő lenne a szar.
kedves kérdező!szerintem ne aggódj a pici miatt,biztosan rendben lesz és ügyesen megoldja az étkezést,amikor együtt vagytok figyelj rá és látni fogod hogy nincs baj,elég nagy már ehhez
Kedves kérdező
ne vedd magadra
én örülnék egy ilyen anyósnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!