Porkolt szaftos kenyer 5 honapos babanak?
Figyelt kérdés
Ismerosom anyosa az 5 honapos gyereket martogatos kenyerrel akarja tomni. Nem tudom hogy talalhat ki ilyet, a pici gyomranak ez nem valo2016. jún. 25. 21:50
1/17 anonim válasza:
Nagy butasag.
A nagyim szokta meselni, hogy mikor anyum 6 honapos volt, akkor a papam megetette nokedlivel, amit porkoltszaftba martogatott. Nem lett semmi baja, de en el is sapadtam, mikor meghallottam.
2/17 anonim válasza:
Miért nem? Ennyi idősen a nővérem fia már sültkrumplit evett.
3/17 anonim válasza:
valoszinuleg nem lenne ngyobb baja max hasmenes az olajtol vagy puffadas a hagymaszosztol.valoszinu az anyukajaval lenne a legnagyobb kicseszes..de se olajat se hagymat nem azokas 7-8 hos kor elott adni a paradicsomrol ne is beszeljunk, a lanyomat még 1,5 evesen is kiutotte.
4/17 anonim válasza:
6 hónapos kortól ajánlják elkezdeni a hozzátáplálást almával, barackkal, krumplival. Nekem a pörkölt elég durvának tűnik, 10-12 hónaposnál talán már próbálkoznék vele
5/17 anonim válasza:
1-2x adod neki akkor semmi baja nem lesz, de az nagyon nagy valtas, hogy egyik nap anyatejen/tapszeren el, masnap meg zsiros/olajos dolgokkal tomod. Nem veletlen nem ezzel kezdjuk a hozzataplalast
6/17 anonim válasza:
6 hónapos korig víz se szabad . Zsíros nehéz fűszeres étel még jobban melege lesz . Nyers gyümölcsök , facsart vízzel öntött levek használnak .
7/17 anonim válasza:
Kettes, ezzel nem kell dicsekedni. 5 honapos gyereknel szerinted mennyire egeszseges a sos olajos sultkrumpli? Kivalo, tapanyagban gazdag, egeszseges, pont jo egy 5 honaposnak, ugye? Vagy szimplan csak ennyire leszartatok? Mondjuk a sajat gyerekevel mindenki azt csinal, amit akar
8/17 anonim válasza:
acsi senki nem mondta h szopis...ha tapszeres mar biztos kostolgat... de az akkor is kerdes h a kenyerben van e tojas tej, illetve h a gluten be van e vezetve...ha tapszeres is 5 hosan nem biztos...es a tobbi hozzavaloja is nagyon korai
9/17 anonim válasza:
1 éves már bőven,semmi baja sem lett,evett közben főzeléket, zöldséget,nokedlit, meg vizet ivott már. Mégis ittvan.
10/17 anonim válasza:
Azt nem mondtam, hogy meghal tole, csak azt, hogy nincs ra szuksege es hogy egeszsegtelen. Mekis nuggetset meg sajtburgert is adhattatok volna neki ennyi erovel, hiszen attol se hal meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!