Szines ruhakbol mivel veszitek ki a porkolt, cseresznye, fu es egyeb foltpkat?
nálam pl pörköltre a jóformán evés utáni azonnali mosás válik be, először helyileg kézzel szappannal alaposan, a többit a gép kiszedi
cseresznye helyett nálunk eper volt, kipróbáltam egy netes video szerinti módszert, az is bevált: kis tálba ecetet és konyhai mosogatószert összekeverni ezt a foltba ujjunkkal bedörzsölni
Ha szépruha, akkor mindig frissen, kézzel nekiugrok. Nekem a mosogatószer vált be.
Ha játszós, azt nem szedem le róla minden maszatnál itthon (minek? egy órán belül megint maszatos).
Ezeket szépen feláztatom egy éjszaka alatt, mosogatószer, ecet kombóban. Mosás előtt kap egy kis mosószappant is a folt (én Coop saját márkást használok)
Ha viszont látszik, hogy nem fog kijönni, akkor áztatás után clorox folttisztítót kenek rá (van színes ruhákra is) jó cucc, csak drága.
Mosószappan szintén. Ha nagyon olyan a ruha, hogy féltem és szép, akkor egyből leveszem és beszappanozom, kimosom. Egyébként megy a szennyesbe és mosás előtt szappannal kimosom nagyjából a foltot. Ha még akkor is látszik valamennyire, amikor betenném a gépbe, akkor szappanosan teszem be :) Mosni Ariel senzitivvel mosok vagy a zöld fás francia mosószerrel (nem tudom a nevét, francia a márka).
Minden kijött eddig, pedig már ovis mindkettő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!