2 orankent ehes? Igy nem tudjuk betartani a napi 5-6 etkezest (reggeli, tizorai, ebed, uzsonna, vacsora ) Baj ez? Mi a megoldas?
8.5 hos babam szinte mindent eszik amit adok neki de nem sokat egyszerre igy kb 2 orankent megehezik es megint eszik egykeveset kb 120/150 ml
Tejet sem iszik sokat , pl reggel 8 kor megivott 150 ml-t , 10 kor mar ehes volt es tejpepet evett egy kis kortevel kb 100 ml -t.
Van amikor kihuzzuk a 3 orat .
Tudom nem eszik sokat egyszerre , valoszinuleg ezert ehezik meg olyan hamar.
Tejet mostmar csak hajnalban (ha megehezik) reggelire es vacsorara kap, a tobbi szilard etkezes, es, olyankor nem fogad el tejet.
8,5 hónapost én lehetőség szerint még mindig megkínálnék bmilyen étkezés után cicivel/tejjel.
elmúlt 1 éves a kisfiam, amikor elválasztotta magát, egészen addig napi 7-8x evett, ha a cicizéseket evésnak számítom. reggel este cici, de ezen felül reggel is kb 1-2 órával később volt reggeli, napi 5 étkezés, vacsi után fürdés, utána cici... és még legalább 1x, ebéd utáni alvás előtt kapott cicit.
szerintem ez egyáltalán nem gáz így.
Ha éhes egyen! :)
A kisfiam is ennyi idős, reggel-este szopik, ebéd után még megkínálom, alvás előtt, de csak iszik egy kicsit belőle és ennyi! :)
persze kap tartalmasabbat is , fozeleket hussal vagy majjal,tojassargajaval. De ezt sem adhatom minden etkezesre , es abbol sem eszik tobbet , pedig nem rossz az ize. Csak jelez hogy neki tobb nem kell. Tejet sem fogad el utanna, csak vizet.
Mar probaltam pl ebedkor fozelek utan valami desszertet pl gyumolcsot adni , abbol is evett par kanallal es kesz.
Talan ekkkor kibirja a 3 orat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!