IR beteg vagyok a reggeli, vacsora és ebéd nem okoz gondot de a tízórai és az uzsonna nem jó megosztva csak a lassú CH jó nekem! Tudtok erre a két kisétkezésre ajánlani valamit?
Mi lenne, ha ugyan azt ennéd mint reggelire?
Teljes kiőrlésű kenyér / korpovit keksz, sajt/tojás/kefír/felvágott, paradicsom/paprika. Csak kisebb menyiségben (nem tudom mennyi a CH beviteled és hogy oszlik el). Én így csináltam és soha nem voltam éhes.
Húha, ez sok lesz leírni.
A reggeli, tízórai általában az volt amit leírtam, de ha édességre vágytam akkor egy kis vízben főtt zabpehely, pici gyümölccsel és édesítővel.
Ebédre husi (általában csirkemell, pulykafasírt vagy szárnyasvirsli)+ barna rizs/bulgur/néha krumpli és saláta vagy párolt zöldség. Csináltam főzeléket is időnként kevés teljes kiőrlésű liszttel. Néha durum tészta is mehet.
Vacsorára vagy azt ettem ami ebédről maradt, vagy pedig a reggelihez hasonlóan valami hideget.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!