Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Keszitett-e valaki toltott...

Keszitett-e valaki toltott cukkinit?

Figyelt kérdés
Az enyem mar mindjart kesz van, megparoltam a zoldsegeket, megfoztem a rizset. Elosutottem lerben a felbevagott cukkinit. Megtoltom a cukkinit, esmeg egy keves idore visszateszem a lerbe. Kerdesem az lenne, hogy ezt a 11 honapos babam hogy eheti meg? A tolteleket ertem, de a cukkini reszt?
2017. ápr. 26. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Fenemód utálom a tökféléket, de emlékeim szerint a cukkini, ha megsütöd, puha lesz. Szóval ki tudod kaparni a húsát, és azt meg tudja enni a töltelékkel.
2017. ápr. 26. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az elején az egészet leturmixoltam cukkinistől, töltelékestől.
2017. ápr. 26. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én villával nyomkodtam össze 10 hós korában.
2017. ápr. 26. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Idokozben, miutan elkeszult, rajottem a kivajt cukkini szerepere. Annak , ahogy megtoltottem, nem volt egyeb feladata, minthogy benne ujra- es osszemelegedjen a toltelek, reszeltem ra sajtot, szepen raolvadt...imadta. Es persze a cukkini kivajt resze is a toltelekben volt, ugy hogy hamar rajottem, hogy ami maradt a cukkinibol, az mar nem eheto, csak amolyan "talacska" szerepe volt.

2017. ápr. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!