Elkéstem már a leveseket elkezdeni?
Szerintem ebben az esetben semmi köze a kóstoltatás idejének a "gyerek szereti/nem szereti"-hez.
Lehet, hogy nem volt éhes, vagy megenné a levest, de más ízesítéssel, rágós volt a hús, túl forró a leves és a rossz élmény miatt elment a kedve.
Ez még egyáltalán nem biztos, hogy a levest, mint olyat nem fogja szeretni, főleg ha amúgy válogatás nélkül megeszi a zöldséget, gyümölcsöt.
2 eves gyerekem meg sosem evett levest.
En is kb 10 eve ettem utoljara.
Ugy irod, mintha ez valami kotelezo etel lenne.
Masfel oraig fonek a zoldsegek benne, eleve nem marad bennuk srmmi vitamin.
Inkabb parold a zoldseget.
Szerintem a párolt zöldség, hússal sokkal táplálóbb és egészségesebb, mint a leves ( ami finom és szeretem is, de akkor is).
Jól csinálod.
Ha ilyen szuperanyával beszélsz, válaszolj valami olyat, amitől megüti a guta. Nekem kedves elfoglaltsagom volt ez a játszótéren, hogy nézzem, milyen fejeket vágnak utána 😀
Mi pl fél évente egyszer ha eszünk levest. Nem szeretjük, fiamnak eleinte főztem, de egy kanál után kiköpte. De főzeléket annál többet csinálok.
Most 6 éves köszöni jól van :)
20 hós a lányom. Mindenevő!
De a levesből kieszi a husit, tésztát, zöldséget. Magát a levest viszont nem.
Én is és az apja is levesesek vagyunk. Minden hétvégén can valamilyen leves. Ő nem. Ennyi...
Anyum kb karácsonykor eszik meg max egy kis halászlét. Ezt beosztja egész évre... Nincs ezzel gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!