Hány hònapos kortòl ette babátok azt amit ti? És hány hònaposan kezdtétek a hozzátáplálást?
A lányom 6 hónapos koráig szopott vele utána. Először izetlen neki való gyümölcs és tarsai majd olyan 10 hós kora körül már azt amit mi.
A fiam tapszeres volt 5 hósan kezdtük szintén izetlen neki való gyümik és hasonlók majd 8 hós kora körül amit mi eszümk.
5,5 hónaposan kezdtük hozzátáplálni bolti és házilag készített bébiételekkel.
1 éves múlt, amikor a mi ételünkből is kapott, de úgy főztem, hogy neki esetleg hamarabb kivettem az ő részét (ne legyen nagyon fűszeres) vagy a főzés egy részénél ketté vettem és neki valónak fejeztem be.
Majd 1,5 éves kora óta eszi a mienket, de mi is inkább hozzá igazodtunk. Pl nem használtam tejet 2 éves koráig, több zöldséget használtam (bár az előtte is sok volt). Így elmondhatom, hogy a változtatások miatt mi is egészségesebben étkezünk.
4 hónaposan kezdtem a kóstoltatást, és olyan 12-14 hónapos korától ette azt amit mi.
De a tejes dolgokat nem (pl spenót), mert 22 hónapos korában vezettem be a tejet.
4 hósan kezdtem a hozzátáplálást, 10-11 hónapos korától eszi azt amit mi.
Laktóz, glutén mentesen főzök férjem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!