Hány naposan adhatok a babámnak cumit a szájába és a Kórházba kell e vinnem?
Ha szoptatni szeretnél, akkor felejtsd el a cumit az első hónapban mindenképp. Gátolja a kereslet-kínálat megfelelő kialakulását, ha nem a mellen elégíti ki a baba a szopási szükségleteit, és cumizavarhoz is vezethet. (Ez amiatt van, mert a cumit/cumisüveget teljesen más technikával kell használnia a babának, mint ahogy szopizni kell. Amíg nincs kellő gyakorlata, addig ez nagyon bezavarhat a jó szopási technika elsajátításába, egészen a mell elutasításához is vezethet.)
Ha tápszerezni fogsz, akkor használhatod kezdettől.
Nyugodtan viheted a kórházba is. Én elsőbabásként totál nem gondoltam rá, bezzeg a szobatársam rutinosan (otthon várták az ikrei :)) már első nap odaadta a babájának. És tudom, mondják ezt a cumizavart, meg kereslet kínálat dolgot, de ő a példa rá, hogy azért az nem szent írás, mert mesélte, hogy neki rendesen el kellett apasztani a tejét mikor abba akarta hagyni az ikrek szoptatását, nyilván úgy, hogy cumiztak a gyerekek...
Jó babavárást! :)
7. vagyok
Ez most komoly??? 0%-ban hasznos a válaszom???
A lényeg ugynaz volt, mint amit 1. válaszoló írt, ő meg 100%-os kapott????
Ennyit a jószándékú válaszról, úgy látom hagyni kell ezt az oldalt a p*csába :(
Megjelent itt valami cumiellenes ősanya, akinek 7/24-ben a csecsén lóg a porontya, úgy látom.
Hogy a témához is szóljak, nekünk is volt cumi, de a kórházba nem vittük (eszünkbe se jutott), de itthon megkapták első vagy második nap.
Rendesen szoptak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!