10-11 hónapos babának mit kentek a kenyérre?
Lekvár? Májkrém??? Elolvasta valaki h mi az összetevője ezeknek? a májkrém legnagyobb része nem máj!!! olvasd csak el az összetevőket. a lekvár meg dugig cukorral...3 éves gyereknek sem adok!
A vajban semmi káros anyag nincs, csak a koleszterint emeli meg ha sokat eszik.
A margarin nem egészséges.
De én 1 éves kora után vezettem be a kenyeret.
Tudsz neki csinálni avokádókrémet, padlizsán krémet, hús krémet. keress neten receptet
Szerintem ez gyerekfüggő is. Itt most olvasni fogod a kommenteket a mintaszülőktől, akiknek a gyerek rózsa illatut sz@rik, kecsketejben fürdetik, mannát eszik stb. Nekük éppen azt fogad el amihez kedve van. De az üres kenyér, pogácsa, péksütik mind jöhetnek. Van hogy megeszi a vajast, van hogy nem, van hogy csak a sajtost, van hogy nem. Májkrémet, spenótot sosem eszi meg, és aminek olyan élénk, erős, jellegzetes ize van, azokat sem nagyon szereti.
Engem annó ilyenkor már rég húslevessel, nokedlivel etettek, mégis rendesen felnőttem.
Mindent adunk neki amit mi eszünk. Én pl kostolót mindenből adok neki. Van amit ugye rendesen is, tészta mondjuk, péksüti, kinder tejszelet, azt nagyon szereti.
Az hogy mióta kapja pontosan nem is tudom, de 10 hónapos korában már biztos adunk neki.
17 hónapos kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!