10 hónapos babának mit lehet a kenyérre kenni?
Figyelt kérdés
Szívesen elcsócsál kis kenyérdarabokat (házi sütésű) és arra gondoltam, kaphatna reggelire pl kenyeret, de nem tudom, mivel kínáljam. E-vel dúsított bolti dolgokat nem szeretném, vajat ugye még nem kaphat (tejérzékeny-gyanús), van valami házi kencereceptetek, v más ötlet? Vagy még korai...2010. júl. 21. 16:53
1/6 anonim válasza:
Margarin, pár csepp olivaolaj, lehet kapni dm-ben valami bio lekvárt, esetleg egy kis tojássárgája krém.
2/6 anonim válasza:
Én ezt csinálom a családnak, nagyon szereti a lányom is. 10hónapos korában adtam neki előszőr, azóta hetente csinálok. Tettem bele tojássárgáját is, és az Ő részét óvatosan fűszereztem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a receptet, a májkrémre én is gondoltam, de vaj van benne :S, a margarin meg csupa adalékanyag. Lehet azt vmi mással helyettesíteni? Az olivaolaj és a lekvár jó ötlet (az utóbbi miért nem jutott eszembe:)
2010. júl. 21. 17:06
4/6 anonim válasza:
Avokádókrémet szoktam rákenni a kenyerére, nagyon szereti. Avokádót hagyod megvásárlás után puhulni 3-4 napig, aztán lehámozod, kimagozod, villával teljesen összetöröd, pici só, pici citromlé, pici fokhagyma (én még natúr joghurtot szoktam hozzákeverni, de nálatok az ugyebár kizárva), és kész is. Nagyon finom!
5/6 anonim válasza:
első
Bertolli margarint szoktam venni.
6/6 anonim válasza:
ha nincs házi lekvárod, pépesített gyümölcsöt is tehetsz rá, vagy paradicsompürét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!