Holnap kezdjük a hozzátáplálást. Hogy a jobb? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Fözve vagy párolva jobb a zöldség? Fagyasztotok le több adagot vagy mindig frisset csinàltok?2016. dec. 29. 09:07
1/3 anonim válasza:
Én mindig frisset csináltam, a legnagyobbam csak a teljesen frisset ette, már másnap sem fogadta el. A másik kettőnek adtam két napig. De meg lehet próbálni a fagyasztást is. Szerintem jobb kevés vízben főzni a zöldséget, mert akkor a főzőlé hozzáadásával megfelelő állagúra tudod turmixolni az ételt. Én annak idején almával kezdtem a hozzátáplálást, de elsőként adható még sütőtök, répa, krumpli, egyszerre csak egyféle.
2/3 anonim válasza:
Fozve keves vizben. Mi repaval kezdtuk, minden nap frissen foztem.Csak a hust fagyasztottam, azt is nyersen, felkockazva.Szerintem annyi ido van mindig,hogy eltudd kesziteni.Nem vagyok a lefagyasztom a kajat napokra hive,magamnak is inkabb megfozok minden nap
3/3 Cuncóka válasza:
Èn sem eszem meg szívesen a másnapos ètelt ráèr mèg kèsőbb ilyenekre. Fontos hogy friss legyen!! A kisfiamnak az almával kezdtük neki sav termelődött tőle megfogta a hasát. Egy időre abba kellett hagyni. Ha előröl kezdenèm hagynám a fenèbe a táblázatokat az csak egy támpont. Az elsőket fel is lehet cserèlni èrdemesebb oyannal kezdeni aminek nem intenziv az ize pl rèpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!