Ha kevés a tejem, mi a jobb 14 hetes kisfiam számára, elkezdeni a hozzátáplálást, vagy tápszeres pótlást adni?
Figyelt kérdés
Most még a pótlást saját, fagyasztott anyatejjel meg tudjuk oldani. Úgy számolom, hogy betölti a 4 hónapot, mire elfogy a hűtőből a készlet.2009. jún. 22. 13:23
1/4 anonim válasza:
Nekem is kevés a tejem és tápszert adok pótlásnak (2 hónapos). De ha betölti a 4 hónapot biztos fogok mást is adni neki.
2/4 anonim válasza:
akkor elkezdheted a hozzátáplálást, de azért bizti, ami bizti legyen otthon 1 doboz tápszer szerintem.
3/4 anonim válasza:
elkezdheted a hozzátáplálást, de szükségetek lesz tápszerre is.
4/4 anonim válasza:
tápi+ lassan egy kis alma én is így kezdtem először csak a leve mi 16 hetesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!