4.5 hós anyatejes babám még mindig hasfájós, már mindent kipróbáltunk! Kezdjem el a hozzátáplálást? Jobb lesz vagy még rosszabb?
szia! szerintem ezt a dokitokkal beszéld meg! az én fiam is sokáig hasfájós volt, de ő tápszeres. a hozzátáplálás csak 5 hónapos korától volt jó, előtte még a legkevesebb almától is görcsölt. aztán a doki javaslatára a zöldségekkel kezdtem próbálkozni és úgy látszik ez beválik, mert kevés a szénhidrát tartalmuk a gyümikkel szemben. végre könnyebben kakil és így nem fáj a pocija sem.
szóval elég kockázatos dolog ez, nagyon rossz napokat okozhatsz a babádnak, ha "rosszul" próbálkozol. a doki reméljük tud tanácsot adni!
szia! első vagyok.
talán megpróbálhatnál neten keresztül tanácsot kérni. azt hiszem lehet kérdezni dokikat pl. a kismama blogon, kistigris klub, homeopátia.info oldalakon. de biztos van több is, keress rá!
azt kellene kideríteni, mi okozza a hasfájást. az, amit Te eszel, vagy esetleg nehezen kakil, vagy puffad.
egyátalán a hasa fáj-e. tudom, ez hülyén hangzik, de az én fiam akkor is képes dobálni magát, húzogatni a lábát, ha ki van borulva, szóval dög fáradt... sokáig azt hittem, a hasa fáj (persze lehet, csak én vagyok ilyen béna..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!