Túlaggódom a ht-t?

Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapos a kislànyom, anyatejes. Kivàrtuk a 6 hónapot a ht-val.Nem eszik nagy mennyiséget, csak kóstolgat eszeget. ( amiket eddig kapott:alma -hasfájást okozott, mellözzük egy kicsit-oszibarack,sutotok,ededesburgonya,burgonya,repa,korte,banan, es napi fel babakeksz) tablazat szerint haladok,noha abbol is van jopar!!! Szoval szerintetek jo ha igy szepen fokozatosan epitgetemfel neki? A kornyezetemben folyton csesztetnek miert nem kostoltatok tobb mindent abbol amit mi is eszunk...tegnap pl vendegsegben voltunk, valaki epp tojaslevest evett, es mondta,hogy szivesen megkostoltatna vele. Hat nem engedtem...kapom az otleteket ,hogy batran fuszerezzek ugy szokja az izeket.. anyosom is nyaggat mindig ha itt van,hogy akar adni neki ennivalot, hiaba van itt pl delutan 5-6kor mindig etetne.. en meg delbe szoktam neki csak adni..nem ertik meg nem akarom ossze vissza etetni..velemenyek?
2016. dec. 4. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A probléma a környezetedben van, nem nálad.
2016. dec. 5. 03:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi még lassabban tudtunk haladni, minden második-harmadik étel hasfájást okozott. Kaptam én is a kommenteket, de nem érdekelt. Anyukámra fél órára se hagytam volna a gyereket, mert ő képes is lett volna a saját elképzelése szerint etetni. Ígyis a csúcs 8-10 hónapos kora körül volt, hogy ő direkt úgy csinálta a töltött káposztát, hogy ő is tudjon enni belőle, direkt olyan paradicsom sűrítményt vett ami nincs tele adalékanyagokkal stb, komolyan mondom előre féltem a találkozásoktól már. Elmúlik ez is. :)
2016. dec. 5. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jól csinálod. Nekem is tömködték a fejemet, főleg a mamik, hogy adjak több mindent a gyereknek. Soha nem engedtem. A mai napig bele akarnak szólni, pedig már majdnem mindenevő a gyerkőc. Isten bocsá' hogy nem adok pl csípőset neki.
2016. dec. 5. 06:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Hehe, a mai napig emlékszem, nagymamám hogy kiakadt, amikor délben megszoptattam a babámat. Mondtam neki, hogy a főzeléket már megkapta délelőtt, ez az étkezés most tej, de csak forgatta a szemét, hogy ekkora gyereknek ebédelnie kell! :)

Jól csinálod, ne hagyd magad!

2016. dec. 5. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó igen, és a 60-as nagynéném, aki kérésem ellenére a 3. szilvát tömte a 8 hónapos szájába, pedig mondtam, hogy menni fog a hasa tőle, majd közölte, hogy bezzeg az ő unokái ennyi idősen már turmixolt töltött káposztát ettek!!! Hát egészségükre... -_-
2016. dec. 5. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem aggódod túl, ne engedj továbbra se az elképzelésedből. Mindig lesz olyan ember, aki máshogy csinálná, főleg az idősebbek.

Nálunk Anyósom feszegette 4 hónaposan, hogy az anyatejes Babámnak kezdjem el a hozzàtàplàlàst. Mondtam, hogy majd 6 hónapos koràban fogom. Végül belenyugodott. Majd eljött a fél éves kor és nagyon megörült, hogy végre elkezdtük, ezzel felajànlotta, hogy a tízórai lehetne zsírszalonnàból kapart zsír és kenyér. Az alma màr biztos uncsi Neki ... Kiakadt, mikor mondtam, hogy ha nagyobb lesz, akkor sem fogok Neki zsíros kenyeret adni. De ettől függetlenül jóban vagyunk :D

2016. dec. 5. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem még csak 4hónapos a babám. Van a családban egy "hozzátáplálás szakértő"...már 3hónapos korától kérdezgeti,hogy kóstoltatom-e már. Szerinte már el kéne kezdenem :D teszem hozzá, náluk a kicsi fél évesen "csak megkóstolta" a füstölt kolbászt, 10hósan már csokit is kóstolt...vannak ilyenek. Én se szeretném majd másképp csinálni,mint te.
2016. dec. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!