Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 8 hónapos babám ehet zabpelyhet?

8 hónapos babám ehet zabpelyhet?

Figyelt kérdés
Olvastam olyan babakekszet, h banán zabpehellyel kisütve. Vettem is bio zabpelyhet. Csak a vedőnőt elfelejtettem megkérdezni. Hétvégén meg nem akarom zaklatni.

2016. okt. 29. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de csak hőkezelve, főzve vagy áztatva sütve. Nyersen egyébként felnőttnek sem jó. És vedd figyelembe, hogy glutén is van benne.
2016. okt. 29. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, hokezelve ahogy a masodik irja nyugodtan adhatsz...kicsit lazább lehet tőle a széklet, nekem pont a zab segített neki a szorulásán, sina keksz helyett én is inkább zabbal csináltam a gyumolcseit mindig, gyonyoru kakija lett
2016. okt. 29. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Mert a védőnő mondta h ehet babapiskótát. De mindbe cukor, tojás. Abar nem tudom h tojast ehet e így. A neten is olvasgattam recepteket. Amiben szintén cukor meg tojás van. Meg ugyan így gyümölcs rizslisztel. A rizsliszt is jó?
2016. okt. 29. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
igen ha a rizst mar bevezetted
2016. okt. 30. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:

igen,de csak hőkezelve

a fiam is 8 hónapos,neki is csináltam ilyen babakekszet,neki nagyon ízlett☺

2016. okt. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!