Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tejtermékeket hogy vezetted be?

Tejtermékeket hogy vezetted be?

Figyelt kérdés

Túrót, joghurtot, tejfölt mikor vezetted be az étrendbe? Milyen sorrendben és mennyit adtál?

Válaszokat előre is köszönöm!

2016. okt. 24. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

táblázat

[link]

és itt vannak jó tippek a 2. oldalon (pl főzelékbe sajtot, túróba gyümit és turmixolni)

[link]

2016. okt. 24. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Én szerintem kicsit késõbb, mint az àtlag. 10 hónaposan. Elõször natúr joghurt, majd túró. Most fog jönni a kefír és a sajt. Tejföl kb egy évesen, lehet picit hamarabb. Elõször bébiételt vettem mert kb annyi van benne, mintha adnék neki egy-két kanállal. Joghurtot magában nem eszi se gyümivel, így a fōzelékbe rakom. Kb olyan, mint ha mi habarásos, vagy tejszínes kaját ennénk. Túrót összeturmixoltam párolt almával, vagy érett körtével, így édeskés lett és daraboltam bele banànt.
2016. okt. 24. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyolc hónaposan adtam először, először csak keveset majd többet. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Én úgy kezdtem, hogy egy kevés reszelt sajtot adtam reggelire.

Azután jött a natúr joghurt, majd a gyümölcsbe túrót kevertem (ezt utálta)

2016. okt. 25. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!