Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Kukit és kiflit mikor adtatok...

Kukit és kiflit mikor adtatok először?

Figyelt kérdés
7 hónapos a babám

2016. szept. 24. 07:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7 hónaposan adtam
2016. szept. 24. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
10 hónapos korában kapott teljes kiőrlésű pékárukat, kukit meg ilyen műdolgokat soha, azt óvodában látott először.
2016. szept. 24. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát kb 10-12 hónaposan kapott kiflit.

Kukit:) Vagy ahogyan más ismeri KUKO-t most 19-20 hónaposan kb..

2016. szept. 24. 14:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Kukoricadara puffasztva. Másnéven. Miért mű?

Én adtam a lányomnak kisebb korába főzve kukoricadarát másnéven puliszkát csak nem tejjel hanem tápszerrel. Nagyon szerette.

2016. szept. 24. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:

A puliszkával semmi gond, de az elég nagy tévedés hogy a kukkó nem mű...

A legnagyobb probléma vele az, hogy könnyen bevág belőle az ember egy zacsit, mert nem laktató, viszont a kalóriatartalma olyan magas, amire egy pici gyereknek még véletlenül sincs szüksége. Hidrogénezett olaj található benne, emellett pedig túl sok sót is tartalmaz.

Mindemellett a kukorica glikémiás indexe szintén magas, 80-tól tendál fölfele...

2016. szept. 24. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát basszus, tudom én h az emberek nagy része nem ért az egészséges táplálkozáshoz, de azé nehogymá kukival meg kiflifével tömd má a kiscsávót.

Jó ég, kuki meg kifli. Még felnőttként is baromira ritkán engedem meg magamnak az ilyet. De most h ezt leirtam , nem tudok másra gondolni

2016. szept. 26. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Inkább kölesgolyót adj. A kuki nagyon sós.
2016. okt. 8. 10:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Pártolom a kölesgolyót. Lányom imádja :)
2016. okt. 8. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!