Mikor adtatok először zöldséget, húst a húslevesből?
Figyelt kérdés
7 hónapos múlt a babám, lényegében minden be van már vezetve ami a levesben van, csak hát az izesitése. A levest az ember azért megfűszerezi, sózza meg ilyesmi. Vagy kis mennyiségben elfogadható?2015. aug. 31. 12:47
1/5 anonim válasza:
Úgy szoktam főzni a húslevest, hogy minimális sót, és szárított zöldségnövényekből készült ételízesítőt / só és adalékanyag menteset/ rakok bele csak. Amikor elkészül akkor kiszedem a babának való dolgokat belőle majd ízesítem a levest felnőtt módra. Kicsit főzöm még és kész. Más ételekkel, főzelékekkel is így oldom meg.
2/5 anonim válasza:
hát ha jól emlékszem,olyan 8 hónapos kora körül evett a levesünkből.nem fűszereztem úgyse agyon, az ember nem fél kg sót tesz bele, húsból is a sovány részét.
3/5 anonim válasza:
Karácsonykor volt épp 7 hónapos, akkor evett először rendes húslevest, igaz még tészta nélkül, imádta :)
4/5 anonim válasza:
Sajátból olyan 7 hónapos kora körül adtunk mi is.
Anyósom és anyukám is nagyon fűszeresen főz, az övékből kb 10 hónaposan.
5/5 anonim válasza:
4 hónapos volt, persze akkor még kis adagot. :)
azóta eltelt fél év, nagyjából ugyanazt eszi, mint mi (persze ami csípős, vagy nem tudom széttörni villával, azt nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!