Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikor adtátok az alábbiakat a...

Mikor adtátok az alábbiakat a gyereketeknek? Virsli, májkrém és egyén krémes kenyerek?

Figyelt kérdés
Most nem vàrom azok vàlaszát akik nem adnak/adtak ilyeneket a gyereknek, mert õk értelemszerūen max. közösségben(bölcsi, ovi, suli) esznek ilyeneket.
2016. szept. 15. 11:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Kb. egy éves korukban már azt ették, amit mi. Úgyhogy ha mi virslit vagy májkrémet ettünk, akkor ők is. Persze igyekeztünk minőségibbeket venni.

Egyébként gyerekeimnek későn jöttek a fogaik, 10-11 hónapos korukban az első, de fog nélkül is elég jól rágtak, rágófogak nélkül is ment a szalonna.

2016. szept. 15. 17:19
 12/17 A kérdező kommentje:

Tényleg? El se tudom képzelni. :) De cuki lehetett. Fiamnak most jön a 7. foga, de a rágás csak nagyon puha,omlós étellel megy neki, ami szinte elolvad.

Köszönöm a válaszod, neked is megy a zöld természetesen. :)

2016. szept. 16. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

Soha, mert mi sem fogyasztunk ilyesmit.

És le lehet pontozni, de olyan bölcsit választottunk, ahol ennél jobban ügyelnek az étkezésre. Igen, fizetős. És nem gondolom, hogy sznobság lenne az egészséges étkezés, amikor az egészségünk a legnagyobb kincs a világon.

2016. szept. 20. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Májkrémet azóta kap, hogy bevezettük a májat. Max. heti 1-szer, előírás szerint, én készítem csirkemájból! A virsli meg a párizsi (nem vagyok bio b*rom) abból készül, amit te levágsz a húsról egy gulyásnál (bőr, inak, faggyú, hártya, porc stb.) és kidobod, plusz fél kiló színezék, aroma, tartósítószer és egyéb mocsok! Ezt adjam neki?
2016. szept. 21. 00:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért akarsz ilyen kotleráj kajákat adni a gyerekednek?
2016. szept. 21. 02:14
 16/17 A kérdező kommentje:

13-as direkt kért, hogy ne válaszoljon az, aki NEM ad! Értem én, hogy egészséges, tudatos tàplàlkozás, meg pénz. De NEM ezt kérdeztem!

Kiváncsi vagyok, hogy a nagy átlag mikor ad ilyen ételeket!

15-ös válaszoló:mert én is megeszem,még ha nem is napi szinten.

2016. okt. 6. 10:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem egy évesen kért először kenyeret,mert látta, hogy azt esszük, addig azt sem kapott. Kb 13-14 hónapos kora óta ugyanazt eszi amit mi, kap virslit, májkrémet, vajkrémet,tojást, házi kolbászt is evett már és a tepertős pogácsát is szereti. :-) Egy éves koráig minden a hozzátáplálási táblázat szerint ment neki, semmi ilyesmit nem kapott addig.Most 16 hónapos, és csak azt akarja enni, amit mi.
2016. okt. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!