Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki így? 39....

Volt már valaki így? 39. napon vagyok és a tesztek negatívak.3 különböző tesztet csináltam. Ma fehér krémes folyásom van, előtte 2 nap szárazság, azelőtt pedig napokig tojásfehérje szerű. Peteérésem június 26. -a körül volt. A menzesznek semmi jele.

Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:

amikor nagyon stresszeltem, akkor voltak 40 napos, sőt másfél havonkénti ciklusaim. egyszer nem voltam terhes. sőt, inkább olyan volt, hogy megcsináltam egyik reggel a tesztet és 1-2 órával később vagy nap végére megjött.

viszont akárhogy számolom, rengeteg idő telt el, hogy negatívat tesztelj, de lehet nagyon ideges vagy és amiatt.

2016. júl. 18. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Már kezdek aggódni és ideges lenni, hogy miért nem jön meg ha mindegyik teszt totál negatív lett. Az utóbbi időben nem mondhatnám, hogy stresszes, görcsös voltam. Ciszta miatt késhet esetleg?
2016. júl. 18. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj el a nődokihoz! Baj lenne a baba? Barátnőm is így volt, hogy már 2 hetet késett és mindig negatív tesztjei voltak, tiszta ideg volt már. Elment nőgyógyászhoz, és mondta a doki, hogy van egy 6 hetes pocaklakója. Valamiért Őt nem szeretik a terhestesztek... Persze ez nem jelenti azt, hogy veled is ez lesz, csak mondom példának, hogy ilyen is létezik.
2016. júl. 18. 16:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Van már egy 2 éves kisfiam, amikor terhes voltam vele és a másik kettő terhességemmel(amik sajnos vetéléssel végződtek), mindhármat kimutatta a teszt alig pár nappal a késés után, úgyhogy ezt nem értem.

Igen, beiktatom a nődokit, de még várok pár napot és tesztelek még egyet.

2016. júl. 18. 19:52
 5/7 A kérdező kommentje:
A hőm átlagba 36.5, ma reggel is ennyi lett. Van enyhe mellfájdalmam és hasszurkám.
2016. júl. 19. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Unokahugom tegnap volt orvosnál mert nem jött meg neki,sok fehér krémes folyása van,fáj a cicije,meg állandóan csak alszik ha teheti. 4 különböző teszt,abból egy digitális negatívat mutatott. Tegnap uh-n mondta a doki,hogy 5-6 hetes terhes. Ma volt béta hcg vérvételen. Este megy vissza a dokihoz. :)
2016. júl. 19. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os vagyok! Az unokatesóm béta hcg eredménye most lett meg!!! 282! :)))
2016. júl. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!