Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális a szinte "állandó"...

Normális a szinte "állandó" krémes széklet?

Figyelt kérdés
Kislányom 20 hónapos, és a széklete többségben krémes állagú és nem "kemény". Van, hogy vegyes, pár napja is cseréltem a pelust, bolt benne egy "darab (vagy nem tudom hogy írjam), kicseréltem, majd kb 10 pecre rá, már krémes állagú. Mindent eszik, nem hasfájós nem nyűgös, más "tünete" nincs.
2016. aug. 14. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
20 hós lányom szintén krémeset kakil, a fiam ilyenkor már keményet produkált. Nekem nem jutott még eszembe, hogy gond lenne ezzel. Mondjuk az én lányom még naponta 2-3szor iszik tápszert, lehet hogy attól is van, bár a fiam is ivott ennyi idősen tápszert.
2016. aug. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!