Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hány hónapos volt a babád,...

Hány hónapos volt a babád, amikor egy étkezést már ki tudtál váltani?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

1 éves.

És tápszer mellett.

2016. szept. 8. 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
6 hónaposan kezdtük el a hozzátáplálást, másfél hónap elteltével kiváltottuk a tízórait, az ebéd már gyorsabban menne (ha hagynám😄)
2016. szept. 8. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

8.

6 hónaposan kezdtem de nem volt rá érett. Csak 7,5 hónapos korában. Majd fokozatosan másfél- 2 hét alatt váltottam ki egy étkezést. Lehetett volna lassabban is, de már éjjel is felkelt enni és nappal is sokat volt nyűgös.

2016. szept. 8. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Kb. 5,5-6 hónapos, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, tápszeres volt. Nagyon ügyesen kanalazott (=tátotta nagyra a száját) első pillanattól kezdve, mert születése óta kanálban kapta tápszerrel a Vigantolt. Semmi gondot nem okozott a gyümölcspürék evése, így hamar simán megette a gyümölcslével, gyümölcspürével ízesített egész étkezésnyi Sinemilt (4+ adható). Nem HA-s tápszert evett, hanem simát, ráadásul refluxosat, ami sűrűbb is eleve, így neki meg se kottyant a hipoallergén Sinemil pép.
2016. szept. 8. 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:
17%
4 hónaposan mindhárom gyerekemnél.
2016. szept. 8. 11:19
 6/13 nünü87 ***** válasza:
53%
Én 4 hónaposan kezdtem tápszeres baba most 5 hónaposan leálltam vele mert úgy vettem észre hogy túl korai még. Majd hónap vége fele megpróbálkozunk megint.
2016. szept. 8. 11:26
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Kb. 5.

Négy hónaposan kezdtük, de a mai napig mindenevő, így nem volt gond.

2016. szept. 8. 12:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Fiamnàl 4 hónaposan csak az ìzek miatt kezdtem a kóstoltatàst, hetekig egy- egy kiskanàl vmit kapott délutàni alvàs előtt. 6 hónaposan kapott kb 2-4 kanàllal vmi pépet(alma,répa stb) kb 2 hét alatt teljesen kivàltotta a tìzórait. Aztàn 7 hónaposan egyre gyakrabban ébredt, ezért kapott tejpépet vacsira ez volt a màsodik kivàltott étkezés,de volt még utàna cicizés is.

Most a lànyom lassan 6 hónapos, semmi nek kell neki egy-egy kanàllal sem fogad el, most a tejpép bejött abból megeszik 1 max 2 kiskanállal. Vele tuti sokkal lassabban fogunk haladni.

(Kiskanàl alatt a babakanalat értem)

2016. szept. 8. 12:04
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Anyatejes, 6 hónaposan kezdtük a hozzàtàplàlást, 1 hét alatt kivàltottuk a tízórait. Evés utàn mindig megkínàltam tejjel is, amiből evett, majd gyümölcsöstől együtt jött ki belőle. Aztàn màr nem kínàltam tejjel, nem is igényli. 2 héttel később az uzsonnát is kivàltottuk hasonlóképpen.

Az ebéddel még vàrok, nehogy gyors legyen az iram, de egyértelműen làtszódik rajta, hogy ízlenek a falatok és jól eszik, szépen nyitja a szàjàt.

2016. szept. 8. 12:37
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Tápszeres. 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, és kb. 5,5-6 hónapos volt, amikor egy teljes étkezést kiváltottam szilárd étellel.
2016. szept. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!