Piroska és a farkas kérdése:
4 hónapos, eddig csak anyatejes babámmal mit/miket kezdjek kóstoltatni, ha az lenne a cél, h 5 hónapos korára 1 étkezést ki tudjunk váltani?
Figyelt kérdés
A tejem mindenféle praktika ellenére egyre kevesebb,és szeretném a tápszeres pótlást elkerülni.2014. júl. 28. 15:45
2/5 anonim válasza:
Alma, őszibarack, főtt répa, majd sütőtök, de az a lényeg, hogy fokozatosan vezesd be az új ételeket és csak akkor add neki a következőt, ha az előzővel minden rendben volt. Nem volt hasfájás tőle, allergiás reakció, ilyesmik. Később, ha már kóstolt mondjuk almát is meg répát is, akkor akár összekeverve is adhatod neki.
3/5 anonim válasza:
a helyedben tápszereznék. Vagy tejpép, azokból is van ami 4 hós kortól adható. Hozzátáplálási táblázatban megtalálsz mindent ami kell. Milupás is van.
4/5 anonim válasza:
Én ha újra kezdhetném várnék vele. Ugyanilyen okokból kezdtük mi is el, kis adagokkal nem is volt baj, de amikor többet evett akkor olyan hasgörcse lett hogy én leálltam vele. 6 hónaposan újra kezdtük, addig tápszer pótlást kapott, 2 hete táplálok hozzá és úgy néz ki hogy az ebédet lassan kiváltjuk. Semmi baja boldogan eszik. Próbáld meg de egyáltalán nem valószínű hogy 1 hónap alatt ki tudsz váltani étkezést. Még éretlen a bélrendszerük.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! El fogom kezdeni nemsokára, de ha úgy tapasztalom, hogy még nem jó neki, akkor itt van a bontatlan tápszer a szekrényben, de azért teszek egy próbát. Ha engem örökölt, akkor 3 hónap alatt el kell jutnunk a Gyulai kolbászig...:) ( najó, igazából ez perszehogy nem cél, de én 7 hónaposan kóstoltam azt először.)
2014. júl. 29. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!