Kóstoltatós kérdés! 5. hónapos a babám, anyatejes. Elkezdtük kóstoltatni a védőnő javaslatára, de amit javasolt azt kiköpi. Mikor kóstolhat mást is? Most ezt a sütő tököt-almával eszi.
Alma lé,almapüré,őszi lé-püré nem ízlik neki.
Adtam neki sütő tököt, ebből a reggel és du.szopi után megeszik 50-50g-ot, mást még nem próbáltam.
Nem baj ha ezt eszi, naponta 1x van széklete, olyan mint amit megevett.
Üveges ételt adtam neki, Sütőtök-alma, így ebben a formában lemegy az alma is.
Nem sok ennyi idősen napi szinten 100g másfajta étel az anyatejen kívül?Azt olvastam, h besárgulhat tőle, ennyitől is?
Elég hamar megette ezt az 50g-ot,második alkalommal már nem volt neki elég a pár kis kanalas megoldás.
vagy inkább pépet vegyek? szerintetek jó ez így?
köszönöm a tanácsokat, sokat segítettél!
akkor maradunk egyenlőre ennél tökös-almás variációnál ha ennyit ehet és szereti is úgy néz ki.Viszont akkor a tökkel kell majd variálnom, turmixolok bele burgonyát , répát ilyesmire gondoltam.Szerinted mikor kell kiváltani egy étkezést? úgy értem, h egyszer csak szopi helyett próbáljam ezzel megetetni és utána legyen a szopi? Ti , hogy csináltátok?
köszönöm!
aranyos lehet a kislányod mikor mondja, h neem:)
Remélem nekünk is jól megy majd a szopi kiváltás, igazából majd csak akkor nyugszom meg ha már túl vagyunk ezen is!
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!